To λογο στον απάντησα απ το 1ο post..παρ όλα αυτά δεν είδα να τον κατάλαβες/κατανόησες/σεβάστηκες. Αλλά αναφέρθηκες και σε 3ους όπως fire και gypa..χωρίς καν να ρωτήσεις αν έχουν πάθει κάτι παρόμοιο και πως αντέδρασαν..αν αντέδρασαν.
Δεν αναφέρθηκα ούτε θ αναφερθω σε limit, κοινή λογική θέλει εφ όσον γνωρίζεις οτι στο ίδιο AP μ εσένα είναι κ άλλοι..και μερικοί γκρινιάζουν κ όλας..μέσα σ αυτούς και εσύ..τι θα κάνω το μπαμπά σας ή θα σας ψάχνω?Στο irc γιατί δεν είσαι?Γούστο σου καπέλο σου να μην είσαι θ απαντήσεις..αλλά να δεχτείς και το γούστο μου καπέλο μου να σε κόψω..γιατί εκεί σ έψαξα πρίν σε κόψω..
Δε θα φτιάξω κανόνες που έτσι κ αλλιώς ισχύουν..όπως το τι θα κάνω όποτε μου ρθει να το κάνω στον κόμβο μου..
Οχι δεν είσαι PWN αλλά νόμιζα οτι ήσουν, έτσι δείχνει το wind του pwn..sorry..
Δε θές να τσακωθείς αλλά κάνεις θέμα..κάτι που εσύ δημιούργησες..και θες να μάθεις πολιτικές και ιστορίες που δεν υπάρχουν στο μυαλό μου..ούτε θα υπάρξουν..
Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά απ όσο μπερδεμένα τα βλέπεις..είσαι φιλοξενούμενος σε εξοπλισμό μου..αν σε χαλάει, οι εναλακτικές είπαμε υπάρχουν..
Ps Το ύφος κτλ είναι λόγο του ότι:
a) Γενίκευσες μια μεμονωμένη κατάσταση που αφορούσε εμένα και εσένα όχι άλλους admin.
b) Έφερες λάθος παραδείγματα εμπλέκοντας τρίτους κατηγορώντας τους έμεσα οτι τι?leecharoun?..ναι και?κόπηκαν κ αυτοί όποτε χρειάστηκε..όπως και εσύ χτες που χρειάστηκε.
c) Δεν σε κάλυψε η 1η μου απάντηση..που ούτε εξουσία έδειχνε ούτε τπτ..απλά σου εξηγούσε το λόγο και θα έπρεπε να τον σεβαστείς..
d) Oύτε 20 mins δεν κόπηκες και postares..irc..δεν το σκέφτηκες..είπες να το κάνεις πιο troll το θέμα σου.
ε) Limit δε θα κάτσω να ψάξω να σου βάλω την ώρα που κάνω κάτι άλλο και το διακόπτεις εσύ..να είσαι στο irc να σου πει όποιος έχει το prob η εγώ να βάλεις απο μόνος σου..εγώ 2 click έχωσα και έγραφε οτι περιορίστηκες στα 10kbit..
f) Μου φαίνεται ψιλοεσκέμένο το σκηνικό για τα παραπάνω..βρες τπτ άλλο ν ασχοληθείς.
Ελπίζω να σε κάλυψα πλήρως σε όλες τις λανθασμένες απορίες/συμπεράσματα/παράπονα σου.