Τις τελευταιες μερες χωρις λογο, η συνδεση μου ανοιγε μονο το google και το in.gr . Το snr μου ειναι ηταν πολυ καλο , καθως και ολες οι ρυθμισεις μου σωστες.( δεν τις ειχα πειραξει αλλωστε). Αφου ειχα δοκιμασει τα παντα, ειπα να δοκιμασω να χαμηλωσω το mtu απο 1492 που το ειχα. Βαζοντας το χαμηλα ,στο 1000, η γραμμη αρχισε να δουλευει παλι σωστα.
Εβαλα λοιπον στο google αναζητηση tellas mtu γιατι σκεφτηκα μηπως η tellas εχει γραψει καπου οτι το mtu δεν πρεπει να ειναι 1492.
Βρηκα λοιπον παρα πολλα threads σε forums με ατομα να λενε οτι εχουν ακριβως το ιδιο προβλημα.
Καποιος που ειχε αναφερει το προβλημα στην tellas του ειπαν να βαλει mtu 1450 γιατι με περισσοτερο κολανε τα sockets!

Θεωρω οτι αυτο το προβλημα τις tellas ειναι τραγικο γιατι το 99% των απλων χρηστων δεν εχουν ιδεα τι ειναι το mtu( και εγω τυχαια εχω διαβασει γι'αυτο) . Ποσο μαλλον που σε πολλα modem αλλαζει μονο απο telnet και ελαχιστα δεν εχουν καν επιλογη!
Καποιος πιο σχετικος με το θεμα μηπως ξερει τη πατατα εχει κανει η tellas και πρεπει να εχουμε mtu 1450?