Εχ pwmn.net_Solar (Ρίο) #95
Re: pwmn.net_Solar (Ρίο)
Να συμπληρώσουμε εδώ οτι όσο πιο ψηλά πάς τόσο πιο δύσκολο είναι να προσθέσεις κ άλλο κομμάτι...όπως επίσης οτι χωρίς τον cornilio (γνωστός αυλικός μου) το solar δε θα ήταν στη σημερινή του μορφή
cornilieeEEe αδερφέεε μου..THANKS..SOLAR ROCKZ

Βασικα
ο θανάσης δεν συγκρίνεται με κανέναν.και να είναι καλα,εκει που ανέβηκε.
και ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.
και ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΥΝ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ
ΞΕΡΟΥΜΕ.
ΞΕΡΟΥΜΕ.
- panoulix
- Pentium IV
- PWMN Wind Node ID: 137
Την παραδοχή που λες την έχω κάνει καιρό τώρα... Υπάρχει όμως και μια άλλη παραδοχή που λέει ότι ομαδικά και συλλογικά μπορούμε τα καλύτερα. Εξού και δε θα τα κατάφερνε χωρίς την πολύτιμη βοήθειά σου!cornilios wrote:Βασικα
και ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.
Τα συγχαρητήριά μου και στους 2 σας λοιπόν!
Your mind is twisted. How can I resist it?
Χιλιαδού..i m coming..
Scan απο omni pacific και απο stella 15 προς Σκάλωμα. Ποιός είπε οτι δεν έχουμε θόρυβο στο Ρίο?:P

Scan απο omni pacific και απο stella 15 προς Σκάλωμα. Ποιός είπε οτι δεν έχουμε θόρυβο στο Ρίο?:P
- Attachments
-
- karlito.JPG
- (39.11 KiB) Downloaded 326 times
-
- omni.JPG
- (60.66 KiB) Downloaded 329 times
- korkakak
- AMD Athlon
- PWMN Wind Node ID: 87
Great!
Άντε να τα εικοσαρίσει τα μέτρα ο πύργος. great Job.
Φήμες αναφέρουν οτι τμήμα του πύργου(2,5m τρισωλήνιο) κουβαλήθηκε με μηχανάκι (100cc) κατά μήκος της Πάτρας
Άντε να τα εικοσαρίσει τα μέτρα ο πύργος. great Job.
Φήμες αναφέρουν οτι τμήμα του πύργου(2,5m τρισωλήνιο) κουβαλήθηκε με μηχανάκι (100cc) κατά μήκος της Πάτρας
Voilà! In view, a humble vaudevillian veteran, cast vicariously as both victim and villain by the vicissitudes of Fate. This visage, no mere veneer of vanity, is a vestige of the vox populi, now vacant, vanished. However, this valorous visitation of a by-gone vexation, stands vivified and has vowed to vanquish these venal and virulent vermin van-guarding vice and vouchsafing the violently vicious and voracious violation of volition.
ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ! ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΤΕ ΤΟ wiki
my blog

κοιτα οι ρουφιανοι ρε !που μας ειδατε ρε ?παλιοχαρακτηρες.εσυ ασε μονο κρασοκατανυξη τιποτα αλλο

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΥΝ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ
ΞΕΡΟΥΜΕ.
ΞΕΡΟΥΜΕ.
Ο γιος του sf1n4k1 οσο παει και ψηλωνει! Τον ταϊζει πυργο ολικης και ατσαλοσυρμα εβαπορε απο τον χριστοπουλο!
Χορεύουν samba 2-3 άτομα με σιγουριά πάνω στον πύργο πια..έτοιμος να δεχτεί πιάτα..

- korkakak
- AMD Athlon
- PWMN Wind Node ID: 87
Nice dude 
Και εις ανώτερα (έχουμε βαρεθεί να το λέμε) τώρα που στηρίζεται καλά μπορεί να πάει παραπάνω ψήσου

Και εις ανώτερα (έχουμε βαρεθεί να το λέμε) τώρα που στηρίζεται καλά μπορεί να πάει παραπάνω ψήσου

Voilà! In view, a humble vaudevillian veteran, cast vicariously as both victim and villain by the vicissitudes of Fate. This visage, no mere veneer of vanity, is a vestige of the vox populi, now vacant, vanished. However, this valorous visitation of a by-gone vexation, stands vivified and has vowed to vanquish these venal and virulent vermin van-guarding vice and vouchsafing the violently vicious and voracious violation of volition.
my blog

Αλλαγή address space και services..1η Σελίδα.
Μπραβο παιδια!
αλλά δεν λέτε αρκετες πληροφορίες σχετικά με το τελικο στησιμο.
μπορειτε να πείτε πόσα συνολικά watt βγάζουν τα πάνελς και πόσο η ανεμογεννήτρια ?
Ποσα A τραβάει μονο το rb ?
Ποσα Ah χρειάζονται για να έχετε uptime 3 μέρες με συννεφιά ?
Ρωτάω γιατι και εγώ έχω ενα rb 532 A και θέλω να το κάνω με φ/β.
Χρήστος (Θεσσαλονίκη)
αλλά δεν λέτε αρκετες πληροφορίες σχετικά με το τελικο στησιμο.
μπορειτε να πείτε πόσα συνολικά watt βγάζουν τα πάνελς και πόσο η ανεμογεννήτρια ?
Ποσα A τραβάει μονο το rb ?
Ποσα Ah χρειάζονται για να έχετε uptime 3 μέρες με συννεφιά ?
Ρωτάω γιατι και εγώ έχω ενα rb 532 A και θέλω να το κάνω με φ/β.
Χρήστος (Θεσσαλονίκη)
Κινητά τηλέφωνα - Φορτιστές - Αξεσουάρ - www.enterstore.gr
- Itmy
- AMD Athlon
- PWMN Wind Node ID: 108
Jef από όσο ξέρω για να παίζει 24/7 και το χειμώνα θες panels γύρω στα 60-80Watt καλής ποιότητας (μονοκρυσταλλικά) . Η ανεμογεννήτρια η συγκεκριμένη δεν πρέπει να βγάζει πάνω από 5W λόγω του μοτέρ που έχει. Θα χρειαστείς σίγουρα charge controller και μπαταρία μολύβδου 40Ah τουλάχιστον. Τα ακριβή νούμερα θα στα πεί ο sf1n4k1.
Death to all Fanatics