Show me the Desktop
- FireGate_13
- 386
- PWMN Wind Node ID: 0
Εμενα με την 8800gtx τα vista ειναι μονόδρομος (DX10).
Ευτυχως ειναι δυνατό το pc και πανε σφέρα (και μαλιστα τα ultimate 64bit)....
Τωρα σε μετρια μηχανηματα δεν τα εχω δοκιμασει να δω πως πανε αν και υπαρχουν και κατι vista tiny εκδοσεις που ομως με αυτα γινονται σχεδον σαν XP
Τωρα για linux απο την πολυ μικρη εμπειρια που εχω, (τα ειχα βαλει καμια εβδομαδα) τα βρήκα αρκετά user friendly και μιας και λενε ολοι οτι ειναι τοσο καλα για networking γνωμη μου ειναι οτι ειναι μια χαρουλα για server, router etc...
Ομως για τις απλες καθημερινες σου δραστηριοτητες, να μπεις να δεις κανα site , να παιξεις τα games σου να ακουσεις την μουσικη σου, να δεις καμια ταινιουλια προτιμώ τα windows
Ευτυχως ειναι δυνατό το pc και πανε σφέρα (και μαλιστα τα ultimate 64bit)....
Τωρα σε μετρια μηχανηματα δεν τα εχω δοκιμασει να δω πως πανε αν και υπαρχουν και κατι vista tiny εκδοσεις που ομως με αυτα γινονται σχεδον σαν XP
Τωρα για linux απο την πολυ μικρη εμπειρια που εχω, (τα ειχα βαλει καμια εβδομαδα) τα βρήκα αρκετά user friendly και μιας και λενε ολοι οτι ειναι τοσο καλα για networking γνωμη μου ειναι οτι ειναι μια χαρουλα για server, router etc...
Ομως για τις απλες καθημερινες σου δραστηριοτητες, να μπεις να δεις κανα site , να παιξεις τα games σου να ακουσεις την μουσικη σου, να δεις καμια ταινιουλια προτιμώ τα windows
- panoulix
- Pentium IV
- PWMN Wind Node ID: 137
Den paizw games re aderfe, pali ta idia 8a leme? Apla apaitw poiothta sta mhxanhmata mou, giati na ksefygei h karta grafikwn apo ayto? NAI to paradexomai, exw X1950XTX kai thn exw kai ka8etai giati den paizw games, OMWS exw poiothta apeikonishs pou de xreiazetai kapoion eidiko driver ayto, alla sovaro hardware ki ekei h nVidia xwlaineiΚαλά Πάνο, βάλε εσύ linux στην παλιο ΑΤΙ σου και μετά κλάψε!!
Your mind is twisted. How can I resist it?
- IronChris
- Intel 8088
- PWMN Wind Node ID: 0
Siga mhn trexeis full to oblivion sto flogopc. H mallon to trexeis kai pianeis 0.5 fps
FireGate_13 wrote:Βρείτε μου εσείς τις 30 επιλογές που έχουν οι nvidia στα windows και το συζητάμε. Αν και η απόδοσή τους αμφιβάλω πολύ αν είναι ίδια. Εδώ τρέχεις ένα απλό screensaver σε ΟpenGL και σέρνεται,ενώ στα Win τρέχω Οblivion όλα full..
Forget religion,politics,career,sex and ego for a while.
The only important information you need is the fact that
life is shit.Then you can try to live.
The only important information you need is the fact that
life is shit.Then you can try to live.