Ε,μετα τον φιλο μου τον Βασιλη πρεπει να πω και εγω τη γνωμη μου..

!!
1) Για το forum δεν ειμαι αντιθετος σε ενα merge, αλλα θελει πολλη
προσοχη. Για παραδειγμα δε γινεται να ειναι να ειναι ανοιχτα τα topics κομβων που ανηκουν στην ιστορια ή που δε γνωριζουμε με σιγουρια αν ειναι up. Και τι θα γινει με τα duplicates? Για παραδειγμα για το
pyrap θα βλεπουμε ως adminsitrator τον sf1n4k1 ή τον terrorist ή κανεναν πλεον?? Αυτοι οι παλιοι κομβοι θα πρεπει να επισημαινονται με εναν εμφανη τροπο για να μην μπερδευεται καποιος καινουριος στο forum (πχ. ex-psilap).
Με τα tutorials τι θα γινει? Σιγουρα αρκετα απο το pwn πρεπει να μπουν στο μουσειο μιας και δεν εχουν πρακτικη εφαρμογη πλεον! Για να μη μιλησουμε για υπηρεσιες δικτυου και routing! Γενικως συμφωνω οτι μπορει να γινει, αλλα υπαρχουν πολλες λεπτομερειες για να μην καταντησει φαιδρο!
Οσο για τα members για εμενα τουλαχιστον δεν παιζει κανεναν ρολο το join date. Το οτι μπηκα στο pwn το 2002 δε με κανει καθολου πιο μαγκα απο κανεναν εδω μεσα παρα μονο το τι προσφερω πλεον στο δικτυο και για την ακριβεια δε θα ηθελα να συσχετιζομαι με τους πρωτους καιρους(γι'αυτο και αλλαξα nick). Ειτε μεινω ως εχω ειτε γινω BlueGene με 6000 posts ειτε avacus με 4 μου ειναι ακριβως το ιδιο!
2) Οσον αφορα την πολιτικη του δικτυου οπως ειπα δεν εχω καλες αναμνησεις απο το pwn και γι'αυτο εφυγα πριν καν συμπληρωσω μισο χρονο! Αυτο που εισεπραττα εγω τοτε ως client-μπορει και να κανω λαθος βεβαια- ηταν πως οι
ΑΡ-ουχοι αποτελουν κλικα! Σαφως και δεν μπορει να βασιστει η διαχειριση του δικτυου σε αναρχοκομμουνιστικο μοντελο οπως λεει ο mp διοτι
ΥΠΑΡΧΕΙ κεφαλαιο.. Και προκειται για το κεφαλαιο που εχει διαθεσει ο καθενας μας απο 50 ευρω εως και μερικες χιλιαδες! Κανενας δεν μπορει να υποδειξει τι θα κανει καποιος με τον εξοπλισμο του και τη πολιτικη θα ακολουθησει. Αυτο δε σημαινει οτι πρεπει, ομως, και αυτοι που εχουν διαθεσει τα περισσοτερα,δλδ η ΑΡ-ουχοι, να αποτελουν κλικα μεταξυ τους! Αυτο μου αρεσει στο δικτυο στην τωρινη του μορφη που ειναι μια παρεα ολοι (κι ας εχουν ενα "ιδιαιτερο" ταμπεραμεντο

)! Και αυτο δεν αλλαζει τωρα που ειμαι στην απεναντι οχθη ως κομβουχος μιας και εχω δει ποσο ασχημο ειναι.
3)Οσον αφορα τον συλλογο εγω πιστευω οτι θα ηταν προτιμοτερη στην περιπτωση μας για τους ιδιους σκοπους η ιδρυση μιας αστικης μη κερδοσκοπικης εταιρειας! Προσφερει πολλες ευκολιες και ειναι πιο ευελικτη απο εναν συλλογο! (αυτο μπορουμε να το συζητησουμε καποια στιγμη ολοι μαζι απο κοντα) Να υπενθυμισω πως στην Σαλονικα τετοια ζητηματα ενωσης λυθηκαν αναμεσα σε ΤΡΙΑ δικτυα εδω και πολυ καιρο και εντελως "αναιμακτα" και ας υπαρχουν δικτυα εντελως διαφορετικης φιλοσοφιας..(βλ wtess) Ισως εδω να ειναι και η παγιδα βεβαια γιατι 2 πανομοιοτυπα δικτυα (σχετικα με την υλοποιηση και τους στοχους τους) εχουν ακριβως τις ιδιες αξιωσεις-απαιτησεις..
PS. Με τον jnk2 ειχα επικοινωνησει εγω.Πρωτα του εστειλα ενα pm αρχες σεπτ. το οποιο δε διαβασε και το ακυρωσα. Μετα του εστειλα αλλο ενα 27 σεπτ και το διαβασε 18 οκτ! Εκανα ενα scan με panel σε b, αλλα δεν ακουσα το ΑΡ του. Πιθανολογησα πως δεν κοπτεται κιολας..