Που 'ναι η forthnet ...

Χώρος ελεύθερης συζήτησης
mp
AMD Athlon
Posts: 813
Joined: Sat Mar 10, 2007 12:51 pm
PWMN Wind Node ID: 320

Post by mp »

tweety wrote:Οπότε είπα κι εγώ να στηρίξω τον ανταγωνισμό.
Από τα 10 ευρώ το μήνα που δίνεις στη forthnet, τα 8,5 πηγαίνουν στον ΟΤΕ για το κύκλωμα. Δίνεις επίσης άλλα 15 το μήνα στον ΟΤΕ για το πάγιο της PSTN (19 αν έχεις ISDN). Οπότε δε βλέπω πως ακριβώς στηρίζεις τον ανταγωνισμό σήμερα.

mp

User avatar
sf1n4k1
Pentium IV
Posts: 2046
Joined: Thu Mar 08, 2007 9:11 am
PWMN Wind Node ID: 95
Location: Rio

Post by sf1n4k1 »

Μη κοιτάς τους ιδιώτες και μη βλέπεις τον ΟΤΕ σαν εχθρό..για μονοπώλειο..μια χαρούλα τσάμπας είναι για ένα netcafe πχ..και μη ξεχνάμε οτι είναι ένας οργανισμός που χρόνια τάιζε και ταίζει κόσμο και κοσμάκι..μη ξεχνάς οτι ήταν δημόσιο..και όπως όλα εκεί φθείρουν..και επίσης επειδή αναφέρεις την Αθήνα-Θεσαλλονίκη ξανά και ξανά..μη ξεχνάς οτι ακόμα και εκεί κατέχει την 1η θέση..ενημερώσου και λίγο..

Κάτι on telecoms, forthnet 2play..απλά λένε μεγάλα λόγια..και όταν μεταπηδήσεις σ αυτές αρχίζει ο γολγοθάς σου..(γι αυτό άκουγες και θα άκούς οτι τον εμπιστέυοντε)..γιατί αν μείνεις κανα δίμηνο χωρίς ούτε τηλ..επειδή σου έταξαν και έτρεξες να προλάβεις θα καταλάβεις την αξία του ΟΤΕ που τουλάχιστον ότι λέει το κάνει..και ότι διαφημίζει το παρέχει..roger?

Έλεος τ αμερικανάκια πια...νιώστε και σε καμια φάση Έλληνες..δεν είν κακό..

Και μερικοί τίτλοι για να ενημερωνόμαστε..


"HOL - Με αρνητικό EBITDA το 2006

Στα έσοδα καλά τα πήγε η HOL το 2006, αφού είχε πωλήσεις 33,1 εκ. από 24,12 εκ. το 2005. Εκεί που τα πράγματα χάλασαν είναι στο EBITDA που από θετικό το 2005 (311.220 ευρώ) γύρισε σε αρνητικό στα -13,514 εκ. Φυσικά οι ζημιές των 3,99 εκ. του προηγούμενου έτους διογκώθηκαν και έφτασαν τα 16,7 εκ."


"Vivodi - Ξέχασε τις... αποσβέσεις

Αύξηση 52% είχε το 2006 η Vivodi στα έσοδα, που έφτασαν τα 40,10 εκ. ευρώ από 26,255 εκ. το 2005 και αυτά ήταν όλα κι όλα τα καλά νέα του ισολογισμού. Οι ζημιές έκαναν ένα θεαματικό άλμα και από 1,26 εκ. το 2005 ανέβηκαν στα 8,87 εκ. το 2006, το καλύτερο όμως το είδα στις σημειώσεις των ορκωτών ελεγκτών, όπου αναφέρεται πως η εταιρεία δεν έχει κάνει αποσβέσεις."


"Tellas - Καταλυτικές ζημιές

Η διεύρυνση των ζημιών της Tellas στο 2006 (28,8 εκ. από 20,9 εκ. το 2005, +27%) και η σταθεροποίηση των εσόδων (αύξηση περίπου 1%, στα 118,3 εκ. από 117,3 εκ. το 2005) είναι τα πρώτα στοιχεία που θα παρατηρήσει κανείς στον ισολογισμό της εταιρείας."


"ΟΤΕ - Αναμενόμενα κέρδη και τα λογιστικά μυστήρια

Τα μυστήρια των αριθμών προσπαθούν να ερμηνεύσουν όσοι διαβάζουν τα οικονομικά αποτελέσματα του ΟΤΕ για το 2006. Εταιρεία και όμιλος επέστρεψαν σε θετικό έδαφος όμως τα κέρδη ήταν κάτω του αναμενομένου και περισσότερα αναμένεται να πει ο Π. Βουρλούμης στην τηλεδιάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στη 1.30 ώρα Ελλάδας σήμερα."


" Forthnet - Πω πω ζημιές

Με κόστος απόκτησης πελάτη στα 220 ευρώ δεν είναι καθόλου περίεργο για την Forthnet που έκλεισε το 2006 με βαριές ζημιές και αρνητικό EBITDA."

Είναι το λιγότερο ¨άσκοπο" να επιμένεις οτι δε πουλάει conx ο οτέ..και να συγκρίνεις 1 εκατομύριο ανεμενόμενες συνδέσεις του με 101.000 ανεμενόμενες συνδέσεις της Forthnet..νιώστε..πρέπει να πέσει άπειρο χρήμα για να τον φτάσει κάποιος..πόσο μάλλον για να τον προσπεράσει..

User avatar
tweety
486
Posts: 275
Joined: Sat Mar 10, 2007 2:33 am
PWMN Wind Node ID: 101

Post by tweety »

Δε θέλω να με κοροιδεύει άλλο ο ΟΤΕ - πολύ στηρίχτηκε στο μονοπώλιό του. Οπότε ως πελάτης δεν παίρνω προιόντα του. Αν χρειαστώ τα 4 και τα 8Mbit αναγκαστικά θα στραφώ στον ΟΤΕ. Δεν είναι εχθρός μου, απλά δεν είναι σωστός.

Το θέμα και πρόβλημα είναι ότι ο ΟΤΕ έχει εκμεταλλευτεί την πρωτοκαθεδρία του στο έπακρο. sf1n4ki τι συγκρίνεις τον ΟΤΕ εδώ στην Ελλάδα? Κοίτα λίγο ΕΕ - πρώτοι με 300% στην αύξηση των νέων πελατών, τελευταίοι σε ποιότητα και τιμές υπηρεσίας. Για ποια αμερικανάκια λες?

Προφανώς και ο ΟΤΕ ΔΕΝ παρέχει ό,τι διαφημίζει - πολύ εύκολα ξεχνάς, απλά τα νέα DSLAM είναι άδεια και οι ονομαστικές είναι και πραγματικές. Μέχρι πρότεινος από 768, 1 και 2Mbps προτεραιότητα δινόταν στους 2Μbit - οι υπόλοιποι (=ο λαός) στη μοίρα τους. Ο ΟΤΕ την δύναμη και τον κόσμο έχει και επαναπαύεται χρόνια τώρα - αν δεν ήταν η ΕΕ από πίσω, ακόμα με PSTN θαμαστε. Υποτίθεται από τον πρώτο περιμένεις το καλύτερο - αυτό δεν ισχύει και γι`αυτό ταχω πάρει. Ούτε είναι εύκολο για κανέναν να αλλάξει αυτή την κατάσταση - εξού και οι ζημιές στους εναλλακτικούς (παραβλέπεις βέβαια τα πλάνα και τις επενδύσεις τους - οι ζημιές μπορεί ναναι προσωρινές στο μεταβατικό στάδιο).

Όσο για τις τακτικές που ακολουθεί και την γραφειοκρατεία που τον δέρνει (ξέρω τι είναι να πουλάς ConnX σε πελάτη που δεν τον συμφέρει - κι όμως στη λίστα σου για ConnX σου δίνουν να τηλεφωνήσεις σε πελάτες με 5eurw το δίμηνο Internet και πρέπει να πουλήσεις 2 ConnX τη μέρα, αλλιώς σε στέλνουν 11888. Support για προβλήματα σύνδεσης στο 1241 που δεν απαντάει ΠΟΤΕ, πολλές φορές είχα κάνει τέτοιο support έτσι για τον πελάτη κι ας με κυνηγούσαν για πωλήσεις) αν ήξερες, δεν θα μίλαγες.

Αυτή την κατάσταση δεν την δέχομαι και δεν ψωνίζω από ΟΤΕ - mp τι άλλο μπορώ να κάνω?Αν τα λεφτά τα δίνει η forthnet στον ΟΤΕ, τουλάχιστον κάτι παίρνει και η ίδια. Από το τίποτα... Και μια ταλαιπωρία να τραβήξεις από εναλλακτικούς δεν έγινε και τπτ, τόσα έχεις φάει από ΟΤΕ.

Hwoarang wrote
Στυρίζουμε τον ΟΤΕ γιατι μονο αυτος δινει . Οι αλλοι ακόμα σκάβουν. Οταν έρθουν οι άλλοι θα πάω με τα 4 στην forthnet :D :D :D
Σκέφτεσαι πάρα πολυ ρηχά και εντελώς ωφελιμιστικά, εκτός κι αν εννοείς ότι πουλάς τυρί στον ΟΤΕ :D (έλεος με την ορθογραφία σου)

Memphis
Intel 8088
Posts: 46
Joined: Thu Apr 19, 2007 4:33 pm

Post by Memphis »

mp wrote:
Memphis wrote:Θανάση μίλα τώρα όσο μπορείς γιατί όταν ενεργοποιηθεί τελικά η Forthnet θα κλαις με τα λεφτά που δίνεις.

Αφού όλοι εκεί θα καταλήξουμε :)
Το θέμα είναι πως η forthnet με την προσφορά της μάζεψε κόσμο που πίστεψε πως θα πάρει 24Mbit με 20 ευρώ το μήνα σύντομα. Και η αλήθεια είναι πως σε κάποιες περιοχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης μπορεί και να έγινε. Αλλά για μας εδώ στην Πάτρα, είναι κοροϊδία. Και εγώ μπήκα στο τριπάκι να περιμένω μέχρι 20/8 μήπως και πάρω forthnet και να γλυτώσω από τα πάγια του ΟΤΕ, αλλά τελικά έκανα τη γραμμή μου 4mbit στην otenet. Δίνω 50 ευρώ το μήνα και όχι 20 (35 dsl 4mbit και 15 πάγιο PSTN - τηλέφωνα δε κάνω). Αυτό που έλεγε ο sf1n4k1 και έχει δίκιο είναι πως ΟΤΑΝ θα έρθει η 24mbit της forthnet στην Πάτρα, τότε θα πρέπει να γίνει η σύγκριση με την τότε τιμή του ote, και όχι τώρα.

Προσωπικά πλέον δε πιστεύω ούτε το 20/10. Η Hellas On Line μιλάει για 12/2007. Κι αυτούς δε τους πιστεύω. Εναλλακτικούς στην Πάτρα αν δούμε, θα δούμε από 2008.

mp
Κανείς δεν έιπε πως ο ΟΤΕ θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.Αλλά όσο οι οι άλλοι πάροχοι δεν σοβαρεύονται δεν πρόκειται να κάνει τίποτα.Και είναι βέβαιο πως και στην Πάτρα να έρθει η Forhnet πάλι δεν θα κάνει τίποτα.Όσον αφορά το θέμα της κοροιδίας όλοι μας κοροιδεύουν και συμφωνούμε όλοι πιστέυω.Να δείτε μόνο τι γίνεται με το talk, που είναι όλοι μέσα στην άγνοια και μετά τους έρχονται τα κοντοβούνια.
Αν κάποιος θέτει ως προτεραιότητα το θέμα της αξιοπιστίας και της εξυπηρέτησης ο ΟΤΕ θα είναι μονόδρομος για πολλά χρόνια ακόμα όσο και αν μας κοροιδεύει.
Αν κάποιος θέτει προτεραιότητα τις τιμές στρέφεται στους παρόχους και ξέρει από πριν ότι θα ταλαιπωρηθει πολύ ή λίγο, αλλά το ξέρει.
Ο καθένας αποφασίζει.
Mp και εγώ περίμενα τη Forthnet αλλά θα καθυστερήσει.Αν μπορείς να επωφεληθείς από κάποια προσφορά που θα ισχύσει για τους επόμενους 5-6 μήνες εννοείται πως την ακολουθείς.
Προσωπικά προς το παρόν με το Connx στα 768 δεν υπάρχουν ουσιαστικά οφέλη γιαυτό και περιμένω (πρέπει να δεσμευτώ 6 μήνες για 6Ε κέρδος).

Εν αναμονή λοιπόν!
Tweety κράτα όλα αυτά τα posts!Που θα πάει!Θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου!

User avatar
Hwoarang
Pentium
Posts: 520
Joined: Fri Mar 09, 2007 11:31 am
PWMN Wind Node ID: 48
Location: /home/hwoarang
Contact:

Post by Hwoarang »

Reeeeeeeeeeeeeeeeeeee o Tweety kruftike reeeeeeeeee


30/11/2007 η Forthnet απο 15/10/2007. Με τις υγείες σας

Που ναι η forthnet oeoeoe που ναι η forthnet :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Image
Blog :)

Comming soon . . .

User avatar
tweety
486
Posts: 275
Joined: Sat Mar 10, 2007 2:33 am
PWMN Wind Node ID: 101

Post by tweety »

Έρχεται λέμε, τέλος :D
Hwoarang, μη μασάς ρε με τον ανταγωνισμό. Κοίτα τον ΟΤΕ και αυτά που σκας αδρά και την δουλειά σου που κάνεις και άσε τα υπόλοιπα. Μη μας δείχνεις συνέχεια το κόμπλεξ σου με τον ανταγωνισμό και το τι γίνεται Αθήνα. Το θέμα το έχουμε εξαντλήσει, τέλος.

ΥΓ: Θα σε παραδεχτώ αν όταν έρθει η forthnet ή άλλος εναλλακτικός (όποτε και αν είναι αυτό το όταν) να μην πας σε αυτόν και να παραμείνεις ΟΤΕ ύστερα από όλα αυτά που έχεις πει :P

User avatar
Hwoarang
Pentium
Posts: 520
Joined: Fri Mar 09, 2007 11:31 am
PWMN Wind Node ID: 48
Location: /home/hwoarang
Contact:

Post by Hwoarang »

Οπα οπα οπα

Εγω θα πάω στην Φορθνετ αλλα δεν κρέμομαι και απο τα @@ της. Πληρώνω 34 ευρω για 4mbit ενω εσυ δινεις τα μισα για 1mbit. Η κοροιδία απο αναβολή σε αναβολή είναι για κλάματα

Γι αυτο το λέω. Καλυτερα ΟΤΕ μεχρι να ερθει. Οχι να έχουμε 1mbit μεχρι το Πάσχα του 2008
Image
Blog :)

Comming soon . . .

User avatar
sf1n4k1
Pentium IV
Posts: 2046
Joined: Thu Mar 08, 2007 9:11 am
PWMN Wind Node ID: 95
Location: Rio

Post by sf1n4k1 »

tweety wrote:Έρχεται λέμε, τέλος :D
Hwoarang, μη μασάς ρε με τον ανταγωνισμό. Κοίτα τον ΟΤΕ και αυτά που σκας αδρά και την δουλειά σου που κάνεις και άσε τα υπόλοιπα. Μη μας δείχνεις συνέχεια το κόμπλεξ σου με τον ανταγωνισμό και το τι γίνεται Αθήνα. Το θέμα το έχουμε εξαντλήσει, τέλος.

ΥΓ: Θα σε παραδεχτώ αν όταν έρθει η forthnet ή άλλος εναλλακτικός (όποτε και αν είναι αυτό το όταν) να μην πας σε αυτόν και να παραμείνεις ΟΤΕ ύστερα από όλα αυτά που έχεις πει :P
Θα μας παραδεχτείς όλους tweety γιατί σε μια εταιρία που πάνω απο 6 μήνες δουλέυει και τους πελάτες της και αυτούς που θέλουν να γίνουν πελάτες της δεν πας. Δεν ξέρω για εσάς πάντος εγώ προτιμώ να πληρώνω κάτι παραπάνω και να έχω το κεφάλι μου και την δουλειά μου ήσυχη παρά να περιμένω μια αλήθεια απο μια εταιρία και να μιλάω για ανύπαρκτο ανταγωνισμό..30/11 ?Σώπα..τότε θα έχει και ο OTE 24Mbit..Πόσο θα έχει στη forthnet?30?ε στον OTE 32...σε ποιον θα πάει ο εξαπατημένος καταναλωτής?Σαφώς και στον 2ο..γιατί θα είναι σίγουρος οτι οτι πληρώσει θα πάρει..όπως χρόνια τώρα...αυτό θα έπρεπε να λες tweety..και να μη μιλάς καν για ανύπαρκτο ανταγωνισμό ειδικά στην Πάτρα.

trv
486
Posts: 291
Joined: Mon Mar 12, 2007 2:47 pm
PWMN Wind Node ID: 0

Post by trv »

Ειναι πολυ απλα τα πραγματα..

Απλα οι απατεωνες πουλανε αερα μισο χρονο τωρα και βαλε για να μαζεψουν συνδρομες /χρηστες/ λεφτα / να βγαλουν θετικο ισολογισμο/να φτιαξουν ενα δικτυο που οταν το διαφημιζαν δεν υπηρχε καν!

Πας και αγοραζεις συνδεση 24mbit και σου λεει θα εχεις 1mbit μεσω οτε μεχρι να ειναι ετοιμο το δικτυο.

ΔΕΝ σου λεει ομως οτι μεχρι να το φτιαξουμε εσενα θα σου εχει τελειωσει η συνδρομη που αγορασες....

User avatar
Hwoarang
Pentium
Posts: 520
Joined: Fri Mar 09, 2007 11:31 am
PWMN Wind Node ID: 48
Location: /home/hwoarang
Contact:

Post by Hwoarang »

trv wrote:Ειναι πολυ απλα τα πραγματα..

Απλα οι απατεωνες πουλανε αερα μισο χρονο τωρα και βαλε για να μαζεψουν συνδρομες /χρηστες/ λεφτα / να βγαλουν θετικο ισολογισμο/να φτιαξουν ενα δικτυο που οταν το διαφημιζαν δεν υπηρχε καν!

Πας και αγοραζεις συνδεση 24mbit και σου λεει θα εχεις 1mbit μεσω οτε μεχρι να ειναι ετοιμο το δικτυο.

ΔΕΝ σου λεει ομως οτι μεχρι να το φτιαξουμε εσενα θα σου εχει τελειωσει η συνδρομη που αγορασες....
Σωστοτατος. Γνωρίζω πολλά άτομα που πηραν 2play με την ελπίδα να εχουν 24mbitia σε 2 εβδομάδες. Καλα να πάθουν ομως. Πριν το βουδι το σχοινι. Οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοταν ερθει η forthnet ας βγουν να κοκορεύονται. Τωρα δεν εχουν τι να πουν χώνουν σε μας που τα σκάμε αδρα. BTW και αυτοι αδρα τα σκάνε στον OTE εδω και μισο+ χρονο
Image
Blog :)

Comming soon . . .

mp
AMD Athlon
Posts: 813
Joined: Sat Mar 10, 2007 12:51 pm
PWMN Wind Node ID: 320

Post by mp »

Hwoarang wrote:Οπα οπα οπα

Εγω θα πάω στην Φορθνετ αλλα δεν κρέμομαι και απο τα @@ της. Πληρώνω 34 ευρω για 4mbit ενω εσυ δινεις τα μισα για 1mbit. Η κοροιδία απο αναβολή σε αναβολή είναι για κλάματα

Γι αυτο το λέω. Καλυτερα ΟΤΕ μεχρι να ερθει. Οχι να έχουμε 1mbit μεχρι το Πάσχα του 2008
Σωστά όσα λες, απλώς να βάλουμε λίγο τα πράγματα στη θέση τους. Πληρώνεις (όπως κι εγώ φυσικά) 50 ευρώ και όχι 34. Μη ξεχνάμε το υποχρεωτικό πάγιο.

mp

giorgos197
Intel 80286
Posts: 81
Joined: Mon May 21, 2007 4:59 pm
PWMN Wind Node ID: 133

Post by giorgos197 »

mp wrote: Σωστά όσα λες, απλώς να βάλουμε λίγο τα πράγματα στη θέση τους. Πληρώνεις (όπως κι εγώ φυσικά) 50 ευρώ και όχι 34. Μη ξεχνάμε το υποχρεωτικό πάγιο.

mp
Το υποχρεωτικό πάγιο έρχεται στον λογαριασμό του ΟΤΕ?

User avatar
Hwoarang
Pentium
Posts: 520
Joined: Fri Mar 09, 2007 11:31 am
PWMN Wind Node ID: 48
Location: /home/hwoarang
Contact:

Post by Hwoarang »

mp wrote:
Hwoarang wrote:Οπα οπα οπα

Εγω θα πάω στην Φορθνετ αλλα δεν κρέμομαι και απο τα @@ της. Πληρώνω 34 ευρω για 4mbit ενω εσυ δινεις τα μισα για 1mbit. Η κοροιδία απο αναβολή σε αναβολή είναι για κλάματα

Γι αυτο το λέω. Καλυτερα ΟΤΕ μεχρι να ερθει. Οχι να έχουμε 1mbit μεχρι το Πάσχα του 2008
Σωστά όσα λες, απλώς να βάλουμε λίγο τα πράγματα στη θέση τους. Πληρώνεις (όπως κι εγώ φυσικά) 50 ευρώ και όχι 34. Μη ξεχνάμε το υποχρεωτικό πάγιο.

mp
Και ο Tweety το πληρώνει αλλα πληρωνει και 20 ευρω για 1mbit. Ποιος κοροιδεύει ποιο πολυ. Ο ΟΤΕ ή η forthnet? :roll: :roll: :roll:
Image
Blog :)

Comming soon . . .

User avatar
tweety
486
Posts: 275
Joined: Sat Mar 10, 2007 2:33 am
PWMN Wind Node ID: 101

Post by tweety »

sf1n4k1 wrote:Θα μας παραδεχτείς όλους tweety γιατί σε μια εταιρία που πάνω απο 6 μήνες δουλέυει και τους πελάτες της και αυτούς που θέλουν να γίνουν πελάτες της δεν πας. Δεν ξέρω για εσάς πάντος εγώ προτιμώ να πληρώνω κάτι παραπάνω και να έχω το κεφάλι μου και την δουλειά μου ήσυχη παρά να περιμένω μια αλήθεια απο μια εταιρία και να μιλάω για ανύπαρκτο ανταγωνισμό..30/11 ?Σώπα..τότε θα έχει και ο OTE 24Mbit..Πόσο θα έχει στη forthnet?30?ε στον OTE 32...σε ποιον θα πάει ο εξαπατημένος καταναλωτής?Σαφώς και στον 2ο..γιατί θα είναι σίγουρος οτι οτι πληρώσει θα πάρει..όπως χρόνια τώρα...αυτό θα έπρεπε να λες tweety..και να μη μιλάς καν για ανύπαρκτο ανταγωνισμό ειδικά στην Πάτρα.
Κι εγώ αυτό λέω: για να κάνεις την δουλειά σου πληρώνεις κάτι πολύ παραπάνω από την πραγματική του αξία (48,5/μήνα για 8Μbit + 14,5ευρώ/μήνα το πάγιο = 63ευρώ/μήνα χωρίς τα τηλέφωνα ενώ οι εναλλακτικοί στο δίνουν πολύ φθηνότερα (η forthnet 21 ευρώ/μήνα τελική τιμή για 24Mbit :shock:) μαζί με τηλέφωνα).:shock::shock::shock:
Το μονοπωλιο σε όλο του το μεγαλείο, η "χαρά" του καταναλωτή που τα σκάει αδρά και είναι στον κόσμο του (του στυλ "τι σχέση έχει η Αθήνα με μας" λες και η Αθήνα είναι στον Άρη). Δεν πρόκειται να πάρω από ΟΤΕ , εξάλλου δεν χρειάζομαι τα 4 και τα 8Mbit μ'αυτές τις τιμές και τα 20ευρώ που πληρώνω τώρα για 1,7Mbit (!) μια χαρά μου έρχεται. Αν τώρα πάνω στο 6μηνο (τέλος Δεκέμβρη) δεν έχει έρθει η forthnet, τότε ναι, με έχει εξαπατήσει. Για την απλή τηλεφωνία, forthnet έχω και τα 18ευρώ/μήνα για απεριόριστα αστικά και υπεραστικά είναι πολύ καλύτερα από τον ΟΤΕ που σε αναγκάζει να βάλεις connx για να σου δώσει το connx talk με αντίστοιχη χρέωση.

mp
AMD Athlon
Posts: 813
Joined: Sat Mar 10, 2007 12:51 pm
PWMN Wind Node ID: 320

Post by mp »

forthnet:
Πρόσβαση μέσω ιδιόκτητου δικτύου Forthnet:
Αναμενόμενη κάλυψη: 18/01/2008 Η ημερομηνία ενεργοποίησης μεταφέρεται λόγω καθυστερήσεων στην ανάπτυξη των ιδιοκτητων υποδομών οπτικών ινών.
Tελευταία ενημέρωση:22/10/2007

hol:
Προσωρινά δεν υπάρχει διαθεσιμότητα στο ιδιόκτητο δίκτυο της hellas online.

Αναμενόμενη ημερομηνία διαθεσιμότητας: 30/03/2008

Καλά κρασιά ...

mp

Post Reply