Linux..μπορεί να ξεκινήσει εγκατάσταση χωρίς καν να δει το δίσκο και να σου λέει no disk space παρ όλα αυτά να συνεχίζει να περνάει τα packages και εσύ αν δε το δεις να περιμένεις σαν τον μαλάκα..για την εγκατάσταση που θα γίνει στ όνειρο του linux..κατα τ άλλα νιώθει το hardware αλλά φταίνε οι εταιρίες που δε δίνουν drivers..σε windows κάτι τέτοιο δε συνέβαινε ούτε στα 95 ΑΙΣΧΟΣ..να τονίσω εδώ οτι ο δίσκος (40GB WD..δε του άρεσε ώστε να με αφήσει να δημιουργήσω swap και άλλα partitions..μου έλεγε οτι έχει παραπάνω απο 1024 cylinders και έτσι χωρίς το partition magic..η εγκατάσταση δεν θα είχε ξεκινήσει ουσιαστικά ποτέ..γιατί φανταστικά είπαμε ξεκίνησε..)mp wrote:Η επιχειρηματολογία σου στερείται βασικών αρχών λογικής οπότε η συνέχεια διαλόγου δεν έχει νόημα ...Itmy wrote:Δεν είπε κανείς για αδιόρατο λόγο. Ξεκάθαρα ανέφερα ότι οι driveres είτε δεν υπάρχουν στο linux είτε είνε ποιοτικά πολύ κατώτεροι απο αυτούς των windows. Γιαυτό και το linux δεν υποστηρίζει καλά το hardware.Υπονοεί πως για κάποιο αδιόρατο λόγο το linux σα λειτουργικό δε μπορεί να υποστηρίξει τις συσκευές όπως τα windows.
mp
Αγορά Partition Magic 19.95$ (Με download απ το internet)..αν δεν έιχα άλλο pc ώστε να το κατεβάσω και να το γράψω για να κάνω τη δουλειά μου..εκτός απ ότι θα το έψαχνα σε μαγαζί..θα το πλήρωνα και παραπάνω..open source..the way to spent more money and time..
Eγκατάσταση του wine απο το kpackage το οποίο δεν άνοιξε ποτέ..αυτό μπορώ να πώ οτι μου θύμισε windows...
Απο KDE αλήθεια που βάζεις 2η ip στην ethernet κάρτα σου?Είναι κάτι που δε το βρήκα...
Πρώτα αποτελέσματα απο το slackware 12 ώς ώρας...33λέπτα εγκατάστασης σε p4 2.8 socket 478 και 15 λεπτά υποτιθέμενης εγκατάστασης που απλά περίμενα σα τον μαλάκα μέχρι να πάρω χαμπάρι τι γίνεται...
(Αν θες να κάνεις έναν "linuxa" να φάει τα μουστάκια του..δεν τον συγκρίνεις με windows γιατί επειδή έχει χαμένο αλλά και παθιασμένο το παιχνίδι δε θα παραδεχτεί την αλήθεια ποτέ..τον συγκρίνεις με άλλα distros απ αυτά που χρησιμοποιεί..και εκεί καταλαβαίνεις και τι θα πει linux..και τι θα πεί "linuxas")