Απο εκεί κ πέρα το νομικό πρόσωπο ανοίγει φτερά και για uni ή δημοτικά κτήρια ή ή και καλό θα ήταν να υπάρχει.
M4rk είναι σεβαστό αυτό που λες..μη νομίζεις, ακόμα και για όσους τα έδωσαν τα 50Ε δεν είναι οτι τους περισσέυουν
 και αυτό το λέω για όλους. Είναι δύσκολοι καιροί και αυτός είναι ακόμα ένας λόγος που όλο και περισσότερος κόσμος στρέφεται στο wireless και όχι σ έναν πάροχο dsl.
 και αυτό το λέω για όλους. Είναι δύσκολοι καιροί και αυτός είναι ακόμα ένας λόγος που όλο και περισσότερος κόσμος στρέφεται στο wireless και όχι σ έναν πάροχο dsl. Γενικά τώρα έχω την άποψη οτι επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι (και θα δυσκολέψουν κ άλλο) όλο και περισσότερος κόσμος θα μπαίνει στο δίκτυο μας (όπως ήδη γίνεται) μιας και όλο και περισσότερος κόσμος δε θα έχει 20-40Ε το μήνα για υπηρεσίες ευρηζωνικότητας (πχ εγώ θα έπρεπε να έχω 2 συνδέσεις dsl, με το wireless έχω μια που την μοιράζω σε 2 σημεία). Εκεί είναι που με πιάνει απογοήτευση για τη χαμηλή συμμετοχή..μακάρι να έβγαιναν όλοι όπως εσύ και να έλεγαν παιδιά διαθέτω 20Ε 10Ε κάτι..και να μαζευόμασταν 50 που υπάρχουν στο δίκτυο και παραυπάρχουν.

)
 )