Μεταφερθήκαμε στην 80 :)

Γενικές Ανακοινώσεις του PWMN
Locked
keraia
Site Admin
Posts: 49
Joined: Wed Mar 07, 2007 11:06 pm

Μεταφερθήκαμε στην 80 :)

Post by keraia »

Έπειτα από μία παρατεταμένη παραμονή στην port 800, τόνους μελάνι, πολλαπλές αναβολές και προσπάθειες για μετάβαση σε Port 80, μια συνάντηση και μια ψηφοφορία, επιτέλους μεταφερθήκαμε σε pοrt 80.

Ήταν ένα αρνητικό σημείο της εικόνας του Pwmn που εμπόδιζε την απρόσκοπτη πρόσβαση στις σελίδες του και σφάλμα της host team που τόσο καιρό δεν είχε αναλάβει δραστικά μέτρα για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Για τα τελευταία χρειάστηκε η χτεσινή συνάντηση όπου έγινε σαφές ότι το πρόβλημα πρέπει να λυθεί ΑΜΕΣΑ (στην κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας θα είμασταν στην 80). Το πρόβλημα προφανώς ήταν η port 800 και όχι ο host ή ο admin στο host που δεν αμφισβητήθηκαν από κανέναν.

Στο να τονιστεί η βαρύτητα, το άμεσο και το επείγον της υπόθεσης έγινε στη συνάντηση και η ψηφοφορία η οποία κατέδειξε την λύση Tbl, ψηφοφορία βέβαια που ήταν άκυρη (τονίστηκε έντονα από jnk - korki - tweety το άκυρό της) μιας και το θέμα host αφορά αποκλειστικά την host team και κανέναν άλλον. Τον κάθε επισκέπτη - User των σελίδων του pwmn προφανώς δεν τον ενδιαφέρει που τρέχει ο server πέραν της ποιοτικής πρόσβασης.

Οπότε αμέλειες - παραλείψεις της host team για την παραμονή στην port 800, έφτασαν στο τέλος τους και πλέον όλοι μας μπορούμε να συμμετέχουμε στην σελίδες του pwmn μας από κάθε μέσο και από όπου υπάρχει πρόσβαση στο Internet.


YΓ:
1) Host team ( Ιtmy, Korki, Panaxas, Tweety, Under )

2) To Wiki προσωρινά είναι εκτός λειτουργίας λόγω τεχνικών ζητημάτων που θα λυθούν άμεσα

3) Παρακαλούνται οι moderators να εξαλείψουν από εικόνες και συναφή links που παραπέμπουν σε Port 800, την αναφορά στην 800 από το link. (πχ από "http://vlsi.wspn.gr:800/userpix/5_1whatUneed_1.jpg" σε "http://forum.pwmn.net/userpix/5_1whatUneed_1.jpg"

4) Απόψεις - σκέψεις viewtopic.php?p=7705

Πάμε μπροστά...

Locked