Page 1 of 1

Invalid Emails

Posted: Fri Nov 02, 2007 12:05 pm
by korkakak
Ορισμένοι χρήστες έχουν εισάγει άκυρη διεύθυνση email, και πρέπει να διορθώσουν (ειδικά αν κάνουν και thread watch ή αν έχουν new private messages, γιατί γεμίζουν τα maillogs με άκυρα discarded data)


Uname - Mail

soni - e3erty@something
cornilios - lcornilius@something
tweety - tweety@something.spn
cocos - a066387@somethng


Επίσης πιστεύω οτι καλό θα είναι να ενεργοποιηθεί το email activation [discuss below] για να αποφεύγονται τέτοια ζητήματα.

PS o cocos παρακαλείται να περάσει από το irc για το pass του που μάλλον χάθηκε λόγω του παραπάνω προβλήματος [lookup for user korki]

N.

Re: Invalid Emails

Posted: Fri Nov 02, 2007 1:55 pm
by TheKeyMaster
korkakak wrote:Επίσης πιστεύω οτι καλό θα είναι να ενεργοποιηθεί το email activation [discuss below] για να αποφεύγονται τέτοια ζητήματα.
Ναι μεν θα αποφευχθούν τέτοια ζητήματα, αλλά θα υπάρχει και μια παραπάνω ασφάλεια για bots που απλά κάνουν register και ποστάρουν διάφορα.

Posted: Fri Nov 02, 2007 2:02 pm
by panoulix
Symfwnw k egw me ta parapanw. Kai kata th gnwmh mou na yparxei kanonismos gia thn asfaleia olwn, wste user o opoios den dhlwnei alh8es email, gia activation, verification klp, na ginetai automatws ban. To email den einai ypoxrewtiko na fenetai public, yparxei option to opoio prostateuei tous xrhstes. As mpei enas tetoiso kanonas san sticky pou na epekshgei, wste osoi de symmorfw8oun na ginontai ban xwris dikaiologia.

Posted: Fri Nov 02, 2007 10:31 pm
by tweety
Κόβεις τα logs από το mail, δεν είναι λόγος αυτός για να ενεργοποιηθεί το mail activation. Και προφανώς το mail activation δεν σε ασφαλίζει από κάτι Panoulix.

PS: Ban τον Panoulix που γράφει με greeklish και έρανο για να αγοράσουμε 10 δισκέτες για τα logs του mail server :D

Posted: Sat Nov 03, 2007 1:09 am
by soni
Το e-mail μου ηταν σωστο ,δεν το εxω χρησιμοποιησει ομως για καιρο και μαλλον το διεγραψε η yahoo.Θα βαλω το καινουριο.

Posted: Sat Nov 03, 2007 10:49 am
by panoulix
Και προφανώς το mail activation δεν σε ασφαλίζει από κάτι Panoulix
Προφανώς και δε με διασφαλίζει από κάτι, όμως στην περίπτωση που έχουμε να κάνουμε με botaki ή με user ο οποίος θέλει απλά και μόνο να κάνει ένα πόστ κακοηθές (flame or something), τότε προστατεύει το forum και το γενικό σύνολο με αυτό τον τρόπο.

Για τα Greeklish μου έχετε δίκιο, το προσπαθώ όσο μπορώ να κοπεί, θέμα συνήθειας είναι (πώς είναι όταν εσύ χάνεις στο σκάκι και τη λες στον κόρκι ένα πραγμα ). :lol: :lol:

Όσο για τα logs του server, προσωπικά είμαι της άποψης ότι πρέπει να καταγράφονται τα πάντα (προσωπική μου άποψη και μην αρχίσεις tweety). :D