Generation myspace

Χώρος ελεύθερης συζήτησης
Post Reply
User avatar
panoulix
Pentium IV
Posts: 1044
Joined: Thu May 17, 2007 2:53 am
PWMN Wind Node ID: 137
Location: Patra (most of the time)
Contact:

Generation myspace

Post by panoulix »

Καιρό ήθελα να κάνω ένα τέτοιο πόστ, άλλες φορές το ξέχναγα, άλλες βαριόμουνα. Θέμα προς συζήτηση η ελληνική γενιά του myspace. Όλα αυτά τα μέχρι 20-κάτι πιτσιρίκια και πιτσιρίκες, που έχουν αποκοπεί απο τον πραγματικό κόσμο, και ζουν τη δίκη τους εναλλακτική στον κόσμο του myspace.

Αγοράκια:
Είναι συνήθως emo, φοράνε streetwear skating brands (Volcom, Carhartt, Vans, Emerica) και το προφίλ τους έχει απαραιτήτως μαύρα χρώματα και τραγούδι απο αμερικανικό συγκρότημα το οποίο αφενός δεν το ξέρει η μάνα του, αφετέρου αν έχεις λίγο πιο δυνατά το volume απ'οτι πρέπει, έχεις τρομάξει. Η συντριπτικη πλειοψηφία των φωτογραφιών στο προφιλ είναι self-pics που δείχνουν face υπο γωνία, με το χεράκι τους που κρατάει την κάμερα να φαίνεται. Επίσης είναι σχεδόν όλες τρελές φωτοσοπιές. Στυλιστικά τόσο σε αγόρια, όσο και σε κορίτσια υπάρχει ένα άτυπο πρώτυπο. Όλοι φοράνε σταράκια και κάτι μαύρο ή ριγέ, όλοι έχουν piercings, όλοι ισιώνουν το μαλλί με τοστιέρα και ενίοτε το βάφουν μαύρο.
Στον myspace κόσμο τα αγοράκια θεωρούνται πολύ cool αν είναι bi (είναι της μόδας θαρρω) θεωρείσαι δε ακόμα πιο cool, αν πλασάρεις τον εαυτόσου σαν loner με προβλήματα αλκοολισμού, σεξουαλικότητας και με αυτοκαταστροφικές τάσεις (με τις πιτσιρίκες να λένε αχουυυ ρε συ είναι Θεόοοος)

Κοριτσάκια #1:
Αυτές έχουν πάει ένα βήμα παραπέρα, και στην πλειοψηφία τους είναι goth/dark υπάρξεις. Τώρα πως γίνεται να είσαι γκοθού εσύ που πριν 3 χρόνια άκουγες ποπιές στα ράδια και έτυχε να μπουν οι evanescence και να την ψάξεις λιγο, εγώ δε μπορώ να το καταλάβω, κάνω την καρδια μου πέτρα όμως και συνεχίζω.
Πολύ eyeliner! σε βαθμό κακουργήματος, να μη ξεχωρίζεις πού είναι το μάτι! Aπο αιγυπτιακό Κλεοπάτρα-like μέχρι smokey-eyes xtravaganza (πιάνει όλο το πάνω μέρος του προσώπου). Κάθε βδομάδα θέλουν απο ένα! Απο ενδυματολογικές επιλογές θα έλεγα ρίγες, δαντέλες και διάφορα γουάου αξεσουάρ, κατι περίεργα γάντια, medieval κορσέδες κλπ.
Το μαλλάκι είναι απαραιτήτως ίσιο αλλα ο χρωματισμός ποικίλει απο μαύρο/μώβ μέχρι λαχανί/ροζ/φούξια, ως πανκ νεοτεριστικό στοιχείο Ι guess. Θα τις βρείς Εξάρχεια σε γκοθάδικα και κέντρο γενικότερα μετα τις 2 το βράδυ. Δεν ξέρω αν γαμιούνται εύκολα οι συγκεκριμένες, πάντως ολο αυτο το attention whore attitude εμένα δε μ'αρεσει.

Κοριτσάκια #2:
Θα ήταν σημαντική παράλειψη να μην αναφέρω την δεύτερη κατηγορία κοριτσακίων του myspace μικρότερες σαφώς ηλικιακά απο τις προηγούμενες, με ξασμένες καούκες τίγκα στη λακ, την εφαρμοστή γκρί μακό φορμίτσα, το σταράκι, τo gap t-shirt και τα 1500 βραχιολακια σε κάθε χέρι και χαϊμαλιά. Αυτές είναι οι γκρούπις των αγορακίων και το fan-club τους στα διάφορα lives (αμέεε φτιαχνούν και γκρουπάκια τα χρυσά μου). Είναι σα διαφημίσεις της vodafone με το κινητό μονίμως κολλημένο στο αυτί, και μπορούν να γράφουν 2sms ταυτόχρονα (με μια συσκευή στο κάθε χέρι). Είναι όλες αυτές οι μικρές στα ΜΜΜ που τις ακούς να λένε "Τα σπάει ρε συ!" αναφερόμενες σε οτιδήποτε (απο κάποιο track ή γκόμενο, μέχρι ρούχο σε βιτρίνα ή τη γεύση της coca-cola zero). Σε κάνουν να αναρωτιέσαι σε λίγα χρόνια πώς θα είναι; (Μάλλον θα έχουν πάρει προαγωγή και θα έχουν γίνει γκοθ)


Σχολιάστε ελεύθερα!
Eσείς, σε ποιά κατηγορία ανήκετε;
(PS: δέχομαι links για τα profiles σας -χιχι-)
Your mind is twisted. How can I resist it?

User avatar
TheKeyMaster
486
Posts: 356
Joined: Thu Mar 08, 2007 2:18 pm
PWMN Wind Node ID: 2
Location: Ougk_city

Post by TheKeyMaster »

myspace = :?:

trv
486
Posts: 291
Joined: Mon Mar 12, 2007 2:47 pm
PWMN Wind Node ID: 0

Post by trv »

Δυστυχως τα πραγματα ειναι οπως ακριβως τα περιγραφει το κειμενο....

Και το myspace μπορεις ανετα να το αλλαξεις με hi5 και τα συναφη.. :evil:

User avatar
cornilios
Pentium
Posts: 469
Joined: Sat Mar 10, 2007 6:23 pm

Post by cornilios »

re anaphre poso kairo to skeytosoyna ayto olo ?
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΥΝ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ
ΞΕΡΟΥΜΕ.

User avatar
neoplan
Pentium IV
Posts: 1058
Joined: Mon Oct 08, 2007 10:55 pm
PWMN Wind Node ID: 188

Post by neoplan »

panoulix wrote:...στον κόσμο του myspace
...και στο SecondLife και στο WoW....
Old Services by neoplan: http://proxy.pwmn || http://services.pwmn || http://clips.pwmn
http://movies.pwmn || http://dude.pwmn || http://hotspot.pwmn
other services: fakebook.pwmn, dc.pwmn, irc.pwmn, ntp.pwmn

Post Reply