Μωράκι μου, με πόσους έχεις πάει;

Χώρος ελεύθερης συζήτησης
Post Reply
User avatar
panoulix
Pentium IV
Posts: 1044
Joined: Thu May 17, 2007 2:53 am
PWMN Wind Node ID: 137
Location: Patra (most of the time)
Contact:

Μωράκι μου, με πόσους έχεις πάει;

Post by panoulix »

Λοιπόν, έχουμε το κάτωθι σκηνικό: Εσύ, αυτή και το κρεβάτι. Συνήθως μετά (ξέρεις από τι) και συνήθως ύστερα από ένα ή δύο τσιγάρα. Σε βασανίζει. Σε τρώει μέσα σου και θέλεις να μάθεις. Προσπαθείς κάπως να το σερβίρεις. Αλλά πώς; Ακριβώς το ίδιο ήθελες να ρωτήσεις και την προηγούμενη φορά, το ίδιο και την προπροηγούμενη. Παίρνεις ανάσα, λύνεις τη γλώσσα σου και ξεκινάς: «Αγάπη μου, με πόσους έχεις πάει πριν από εμένα;» ή λίγο πιο ωμά (ουγκ): «Πόσοι ήταν οι άντρες στη ζωή σου;», και ανησυχείς μήπως διαπιστώσεις ό,τι χειρότερο φαντάζεσαι τόσο καιρό που βγαίνετε: τη δυσοίωνη πραγματικότητα, όπου εσύ είσαι μόλις το Νο 49 στη λίστα του προσωπικού της καρνέ.

Άσε που από τότε που είδες το αυτοβιογραφικό ντοκιμαντέρ για τον έκλυτο βίο και την πολιτεία της Κινεζούλας Αναμπέλ Τσονγκ (251 άντρες σε μόλις 10 ώρες) είσαι και λίγο φοβισμένος. «Τι εννοείς;» σου απαντά. Και το παραμύθι ξεκινάει.

Η ερώτηση που έθεσες στο αντικείμενο του πόθου σου προκαλεί αμήχανες αντιδράσεις. Πίσω όμως από την έκπληξη και το αρχικό σοκ στη masculine απορία σου το μοναδικό που κρύβεται είναι χαρά. Για την ακρίβεια, η κυρία έχει χεστεί από τη χαρά της. Η υπόθεση «Με ρωτάει κάτι πολύ προσωπικό, άρα ενδιαφέρεται για μένα (και μπορεί να θέλει να μείνει μαζί μου και να ντυθώ νυφούλα με νυφικό του Ασλάνη)» την οδηγεί στο να επιστρατεύσει μπόλικες δόσεις σεμνότητας για να σου σερβίρει την απάντηση, την οποία θα περάσει από φίλτρα και κόσκινα. Δηλαδή «Πρόσεξε, ηλίθια, τι θα απαντήσεις, για να μη γίνει ο γκόμενος πάλι αλάνι». Που πάει να πει, αγαπητέ, πως, αν νομίζεις ότι θα λάβεις αληθινή απάντηση στην ερώτησή σου, μάλλον έχασες. Γιατί; Επειδή κατά 98% ο αριθμός-απάντηση έχει περάσει από τα θαυματουργά χέρια του Φουστάνου, έχει κοπεί, διορθωθεί και αναζωογονηθεί κι έχει γίνει μια κουκλίτσα.

ΕΚΔΟΧΗ ΝΟ 1

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΗ: Ο ΣΤΟΛΟΣ ΜΟΛΙΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

«Αγάπη, με λιγότερους από χίλιους, ας πούμε. ΟΚ;». Νόμιζες ότι θα μάθαινες τον ακριβή αριθμό των εραστών. Σκεφτόσουν εδώ και πολύ καιρό τη συγκεκριμένη ερώτηση και φοβόσουν μη φας πόρτα και παρεξηγηθείς. Ε ναι, λοιπόν, την έφαγες. Όχι μόνο δεν σου απάντησε το νούμερο που φανταζόσουν, αλλά πήρες μια γενική κι αόριστη απάντηση που σε κάνει να νιώθεις μάλλον λαλάκας. Αλήθεια, τι εννοεί με λιγότερους από χίλιους; Να πούμε εξακόσιους ή εκατόν πενήντα;

ΕΚΔΟΧΗ ΝΟ 2

Η ΔΙΑΔΕΔΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΠΕΝΤΕ (ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ, ΜΩΡΗ)


«Μαζί με σένα είναι πέντε». Πέντε ήταν λοιπόν. Έμαθες τελικά. Μάθε επίσης, ότι, σύμφωνα με ψυχαναλύτριες, ψυχαναλυτές, συμβούλους γάμου και τους είκοσι εννέα κατασκευαστές πλυντηρίων, το εν λόγω νούμερο είναι η συνήθης απάντηση των γυναικών όταν χρειάζεται να απαντήσουν για τον ακριβή αριθμό των εραστών τους. Δεν ακούγεται τόσο απειλητικό, ενώ από την άλλη δίνει την εντύπωση ότι η γυναίκα που είναι ξαπλωμένη δίπλα σου είναι ικανοποιημένη με το παρελθόν της, οπότε δεν την ενδιαφέρει να γνωρίσει κι άλλους δεκαπέντε, άσχετα αν το έχει ήδη κάνει. Επίσης, ο αριθμός «πέντε» είναι ένδειξη της απαιτούμενης –και αποδεκτής– σεξουαλικής εμπειρίας. Δεν φοβίζει και δεν ευνουχίζει. Βέβαια, αυτό το απλό πεντάρι μπορεί να πυροδοτήσει την επόμενη ερώτηση: «Μπορείς να μου πεις ποιοι ήταν και πότε;». Εδώ τα πράγματα είναι μάλλον σκούρα για σένα. Γιατί; Επειδή δεν ενδιαφέρεσαι πραγματικά να μάθεις το πόσοι προϋπήρξαν, αλλά το κάθε πότε, τη συχνότητα, και να τσεκάρεις κουτοπόνηρα την απάντησή της από άλλη δίοδο. Πρόσεξε, σ’ αυτό το σημείο είναι πιθανό να σχηματιστεί στο μυαλό σου και μια άλλη ερώτηση: «Ποιος ήταν ο καλύτερος;». Έχεις σκεφτεί να εκλάβεις την απάντηση «πέντε» ως μούντζα για τον εαυτό σου;

ΕΚΔΟΧΗ ΝΟ 3

ΕΝΑΜΙΣΗ ΚΙΛΟ, ΝΑ Τ’ ΑΦΗΣΩ;


«Με οκτώ». Η απάντηση αυτή έχει το αβανταδόρικο προσόν της προηγούμενης: είναι και αυτή απόλυτα συγκεκριμένη. Σου δίνει έναν ξεκάθαρο αριθμό ως σταθερό δεδομένο, αλλά υποδηλώνει εμπειρία και τρελίτσες λίγο παραπάνω από το «επιτρεπτό». Σου παρέχει ελευθερία κινήσεων: την ευχέρεια να προσθέσεις στο σατανικό, πολύστροφο μυαλό σου και άλλους δύο ή τρεις ή και τέσσερις και να την αναιρέσεις σε χρόνο-dt. Από οκτώ έγιναν δεκαοκτώ (καταστροφή!). Τέσσερις μούντζες παρά κάτι δηλαδή!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΜΟΥ; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ!

Άσ’ τη να σου λέει ψέματα, αλλιώς θα πνιγείς στα αίματα. Οι άντρες έχουν την τάση να αυξάνουν εκθετικά των αριθμό των γυναικών με τις οποίες κοιμήθηκαν, γιατί αυτό τους κάνει πιο έμπειρους, κοινώς πιο «γ@μάω ». Σε αντίθεση με αυτούς, οι γυναίκες επιδιώκουν να μειώνουν με τα χρόνια τόσο την ηλικία τους όσο και τον αριθμό των εραστών τους, δίνοντας γενετικά τροποποιημένες απαντήσεις, υπό τη σκέψη «μη με θεωρήσει και καμιά πουτ@να ».

Δυστυχώς ή ευτυχώς, έτσι είναι τα πράγματα και πάντα έτσι θα είναι (κάτι σαν το σκαρφάλωμα για το ηλιοβασίλεμα στην Οία). Μάλλον δεν θα μάθεις ποτέ την ακριβή αριθμό των αντρών με τους οποίους κοιμήθηκε το περιστεράκι σου, ακόμα κι αν παραδεχτείς πεσμένος στα γόνατα ότι λες αλήθεια για το ότι οι γυναίκες της ζωής σου γεμίζουν τις κερκίδες του κάτω διαζώματος του Ολυμπιακού Σταδίου. Οπότε μην το πολυζορίζεις. Απόλαυσε αυτό που έχεις όποιο κι αν είναι το παρελθόν του, γιατί θα καταλήξεις νούμερο εσύ. Αν και είσαι έτσι κι αλλιώς νούμερο –στο καρνέ της. (Ελπίζουμε, το number one).
Your mind is twisted. How can I resist it?

gypas
Intel 80286
Posts: 106
Joined: Thu Mar 08, 2007 1:48 am
PWMN Wind Node ID: 0
Location: Psilalonia(georgiou olibiou k panaxaikou)

Post by gypas »

Pio gamaw telos

Post Reply