pwmn.net_Anthoupolis
Re: pwmn.net_Anthoupolis
Kalotaksidos marh khdeia...
Τελικά και οι 2 μαζί στο δίκτυο, δε παίζει..χαχ μέσα εσύ έξω εγώ. έξω εσύ μέσα εγώ...αχαχ
Τελικά και οι 2 μαζί στο δίκτυο, δε παίζει..χαχ μέσα εσύ έξω εγώ. έξω εσύ μέσα εγώ...αχαχ
χαχαχ.....πως εξω που εξω εσυ ρε σκουπιδιαρα?? μπες μεσα λεμε ! ελα και μπαζει κρυο η πορτα!
Δε μπαίνω, αμα μπω θα πέσεις. Άσε που έχω συνηθίσει αλλιώς πια..ξέρεις μεγάλο bw, αρκετο uptime, clients. Όσο σκέφτομαι οτι θα κάθομαι στο pc και για να μπω στο nagios σου θα πρέπει πρώτα να μάθω ποιος σάπισε στη διαδρομή..ξενερώνω ΑΑΑΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ
Προς το παρόν ο κόμβος βλέπει δίκτυο μέσω της omni του pwmn_Abudhabi.
Σύντομα το link θα γίνει dedicated σε 802.11a και θα επανέλθει και το link με coelio που έδινε 18mbit σε 802.11g.
Αλλη μια stable και γρηγορη διαδρομη και όλοι ευχαριστημένοι
more news, soon!
Σύντομα το link θα γίνει dedicated σε 802.11a και θα επανέλθει και το link με coelio που έδινε 18mbit σε 802.11g.
Αλλη μια stable και γρηγορη διαδρομη και όλοι ευχαριστημένοι

more news, soon!
fully up and linked
νέο link με pwmn_abudhabi σε 802.11a
updates στο πρωτο post..
νέο link με pwmn_abudhabi σε 802.11a
updates στο πρωτο post..
δλδ με το που σηκωθει και ο tube εχουμε κι αλλο ring? 

ναι...
λογικά μετά θα παίξουμε με cost στα routes ανάλογα από που βολεύει να πηγαίνει γρηγορότερα η κίνηση...θα το δούμε στην ώρα του αυτό.

λογικά μετά θα παίξουμε με cost στα routes ανάλογα από που βολεύει να πηγαίνει γρηγορότερα η κίνηση...θα το δούμε στην ώρα του αυτό.
new service!
local dude network map για τους κοντινούς κόμβους και τα bb links τους (στο tab maps ->local) : http://10.140.8.67:81
login : admin / (keno)
local dude network map για τους κοντινούς κόμβους και τα bb links τους (στο tab maps ->local) : http://10.140.8.67:81
login : admin / (keno)
- Itmy
- AMD Athlon
- PWMN Wind Node ID: 108
ΩΩΩΩωωω
Τέζααα yianoconfederation να φτιάξουμε και σημαία
Ξέρεις τι λείπει ομως ε.. SOLAAAAAAR
Τέζααα yianoconfederation να φτιάξουμε και σημαία

Ξέρεις τι λείπει ομως ε.. SOLAAAAAAR
Death to all Fanatics
τα services που βρίσκονταν στο 10.140.8.67 (proxy, vpn, irc etc..) είναι down και δεν προβλεπεται να ξανασηκωθούν άμεσα...
γιατι επεσαν η υπιρεσιες λογο προβλημα υλικου η λογον χρηματων?
μακαρι να ξανασικοθουν η υπιρεσιεσ

μακαρι να ξανασικοθουν η υπιρεσιεσ

λόγω μετακόμιση της dsl σύνδεσης σε μέρος που προς το παρόν δεν έχω σύνδεση με pwmn...ο υπόλοιπος κόμβος του pwmn_Anthoupolis (ΑΡ, links) παραμένει στη θέση του και σε λειτουργία..
Μιας και βρήκα λίγο χρόνο για ταρατσοδουλειές, υπάρχει ενα διαθέσιμο Interface στα 2.4ghz με ssid "PWMN_Anthoupolis_Searching" που εκπέμπει από το κόμβο (wind id #99).
Όποιος το βλέπει και ενδιαφέρεται για κάτι, εδώ είμαστε...
Καλή χρονιά @ all !
Όποιος το βλέπει και ενδιαφέρεται για κάτι, εδώ είμαστε...

Καλή χρονιά @ all !
Σε scan στα 5ghz βλέπω ένα ssid ΒΒ.grigoris-tsatasos ή κάπως έτσι...τι γνωρίζουμε για αυτό το link? Από που εκπέμπει και που πάει?
Και επειδή έχω μείνει λίγο εκτός λόγω downtime του karlito, καρφώνω πάνω του προσωρινά? Το βλέπω στα -74.
Αργότερα το κάνουμε και μόνιμο bb αν εξυπηρετεί...
Για δώστε Infos
Και επειδή έχω μείνει λίγο εκτός λόγω downtime του karlito, καρφώνω πάνω του προσωρινά? Το βλέπω στα -74.
Αργότερα το κάνουμε και μόνιμο bb αν εξυπηρετεί...
Για δώστε Infos