Το θέμα πήρε το δρόμο του, πάμε μπροστά λέμε

sf1n4k1 wrote: Του jnk του tbl του ianou του trv..οι πρωτοβουλίες που έλυναν και λύνουν το πρόβλημα είδες πως αντιμετοπίστηκαν?
mp wrote: Μίλησα με tbl, είναι σύμφωνος να μπει το hosting στον dedicated server που έχει στην Αγγλία (77.74.195.155 , ping time 70ms από ΟΤΕΝΕΤ). Αν συμφωνούμε όλοι, να προχωρήσουμε.
sf1n4k1 wrote: αν δεν πάρουμε πρωτοβουλία και να αναλάβει κάποιος το θέμα δε πρόκειται ν αλλάξει κάτι..μπορείς να μιλήσεις με jnk να βγει ένα account που να το ξέρουν 2-3-4ς..μπορείς ν αναλάβεις τη μεταφορά?
tlb wrote: Εγώ πάντως μπορώ να προσφέρω και υπηρεσίες επι πληρωμή, αν αυτό ζητηθεί, για να μην υπάρχει κάποιο θέμα λόγω της δωρεάν προσφοράς.
Επειδή αναφέρθεικε το θέμα του παλίου site, θα ήθελα να αναφέρω για όσους δεν το γνωρίζουν οτι η τοποθέτηση του banner εγινε κατοπιν συνεννόησης με τους τότε διαχειριστές του site, για να καλυφθούν τα έξοδα από την κατοχύρωση του domain, και του Hosting.
ianos wrote: Μια και με κάνατε να γράψω μετά από καιρό και καθώς δεν σας κάνουν οι προσφορές που έχετε για hosting μπορώ να το φιλοξενήσω και εγώ στο server μου στην Αμερική.
Αρκεί φυσικά να υπάρχει διάθεση να αλλάξει κάτι και να μη κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας...
Ναι νομίζω οτι γράφονται εδω.sf1n4k1 wrote: ..υπήρχε ενημέρωση για την λύση του προβλήματος και είπε κανείς όχι?
Λογικο δεν ειναι οταν ο υπευθηνος του φορουμ ποσταρει για το downtime και τους λογους αυτου και δεν κλειδώνει το thread(ως μια τηλεγραφικη ενημέρωση) να περιμένει προτάσεις/απαντήσεις?sf1n4k1 wrote: 1-2 ακόμα downtime ήταν η αφορμή μετά απο 3-4ς μήνες στο σκοτάδι για το θέμα...και ξεδιπλώθηκαν αιτήσεις και λύσεις
Δεν νομίζω οτι κανεις προσφέρει για να ακούσει ευχαριστώ, οτι κάνουμε γίνεται σε βάρος του ελευθέρου χρόνου μας και της τσέπης μας χρόνια τώρα, με αντικρισμα κατι πολυ μεγαλύτερο απο ενα ευχαριστώ, την χαρα και ικανοποίηση απο το αποτέλεσμα της δουλείας μας και αυτο το υπέροχο συναίσθημα που έρχεται οταν συνεργάζεσαι με άξια ατομα. Και μιλάω για ολους εδω μεσα με τους οποιους εχω συνεργαστεί και αλλους που εχω δει την δουλεία τους(korki keymaster tweety sf1n itmy klp).sf1n4k1 wrote: και και και..και κανείς δεν είπε ευχαριστώ σ αυτούς που πρόσφεραν τη λύση καιρό τώρα..γιατί να πεί κάποιος ευχαριστώ στον korki ειδικά απ τη στιγμή που παρέμεινε το πρόβλημα της 800 εθελημένα και στο σκοτάδι??
Πιστεύω πως τετοιες νοοτροποίες (SPN + PWN vs PWMN) ανήκουν στο παρελθον αλιως δεν θα βρισκόμασταν εδω που είμαστε θα είχαμε διαλυθει απο καιρό πριν...sf1n4k1 wrote: Εκεί δεν ενοχλείται κανείς?Νομίζω πως πολύ σωστά αναφέρω για κατάλοιπα SPN + PWN vs PWMN..και σκέφτείτε το λίγο..
Εχεις δίκαιο έκανα λάθος ήταν και του trv.sf1n4k1 wrote: Τώρα για τις προτάσεις πριν το σχόλιο..δεν είναι 2 αλλά 3ς...jnk trv tbl..
Ναι λεει τους ενδιασμούς του και απο ότι καταλαβα στο πλαισο της σηζητησης ακουλόθησε απαντηση απο τον tlb για το θέμα για να ξεκαθαρίσουν αυτα που ρώταγε ο κορκι.Δεν γίνεται οταν έχεις απορίες να εισαι ξεκαθαρος.sf1n4k1 wrote: ..εκ των οποίων ο korki αναφέρει ενδιασμούς για τον tbl και δεν ξεκαθαρίζει και ακριβώς..και εγώ την άποψή μου για τον trv..τον jnk?Που δώθηκε σαφής απάντηση?
sf1n4k1 wrote: Και να σου πω και ευθέως..για τα meeting?Έχουν όλοι το χρόνο να χάσουν 2 ώρες απ τη ζωή τους για να μιλήσουν για το ουσιαστικό κομμάτι για 5 λεπτά και τη υπόλοιπη ώρα να τικι τάκα + να σκάσουν και οι όλοι άκυροι που δεν τους ενδιαφέρει τ οτιδήποτε μην αφήνοντας του υπόλοιπους ούτε να μιλήσουν?Όπως px έγινε στο τελευταίο μεγάλο meeting που ήταν και όλοι εκεί?Και που τελικά τα ζητήματα που το αφορούσαν λύθηκαν εδώ πάλι με γκρίνιες κτλ αλλά λύθηκαν?
Το αν χρειαζοταν meeting(σωστος ο παρελθον χρονος), είναι κατι που προτάθηκε για συζητηση και προφανως λογο και της εποχης των γιορτων δεν μπορεις να θέσεις ημερομηνία σηνάντησης αλλα να περιμένεις και απο αλλους να στηρίξουν την αποψη και να πού ποτε μπορουν.sf1n4k1 wrote: Δε νομίζω οτι το θέμα χρειαζόταν meeting..και δε νομίζω οτι κάτι που θα πούμε στο meeting δε θα το πούμε εδώ..αν πραγματικά θέλουμε να πούμε κάτι και όχι "Υπάρχουν λόγοι που μπορώ να γράψω και άλλοι που δεν μπορώ δυστυχώς " ...Αυτά είναι παπάτζες..και στις παπάτζες δυστηχώς και εγώ και ο mp αντιδράμε σαν μλκς χάνοντας το δίκιο μας..επίσης γιατί ν αλαχτεί το θέμα..και να τεθεί θέμα γενίκότερης αντιμετόπισης για το δίκτυο τι άλλο έχουμε να πούμε?Για δώστε προτάσεις..εγώ το 2ωρο του meeting το προτιμώ στις ταράτσες μας..
Επίσης γιατί η επόμενη κίνηση απο όσους αναφέρετε το meeting..δεν ήταν την τάδε του μηνός τάδε ώρα θα μαζευτούμε να σηζητήσουμε το θέμα..όσοι πιστοί προσέλθετε..?
Γενικά έχεις δίκαιο αλλα υπάρχουν καποια πρακτικά ζητήματα που αν δεν λυθούν δεν πρόκειται να δουλέψει το καθεστώς των poll και αυτη η δημοκρατία.Αν θέλουμε δημοκρατία πρεπει να μπουν κανόνες στο φορουμ (και μαλλον θα μπουν) γιατι ο σεβασμος και δικαιώματα των χρηστών και η σωστή χρηση του φόρουμ καταπατούνται και δεν διασφαλίζονται πια απο την "καλη θέληση" στην οποια βασιζόμασταν οταν ξεκίνησε(και παλι δυστυχώς).sf1n4k1 wrote: Επιμένω οτι ζητήθηκε-σηζητήθηκε πολάκις το θέμα..και δεν δώθηκε καμία σαφής απάντηση..επιμένω επίσης οτι δημοκρατικά με poll πια θα πρέπει να λύνονται τέτοια θέματα απο εδώ..και όχι απο meetings..μεθάυριο μπορεί να είμαστε 100..θα κλείνουμε στάδιο για να μιλήσουμε και που θα βγαίνει άκρη?
Σου απάντησα ήδη εγώ στο ερώτημά σου με αυτό:mp wrote:Το θέμα λύθηκε; Πως και από ποιον; Αποφασίζετε και διατάσετε; Δε ρωτάτε κανέναν; Για συνέλθετε λίγο ...
Καλές γιορτές να έχεις και καλά να περάσεις.Οι αποφάσεις καλό είναι να παρθούν σύμφωνα με το σύνολο και κυρίως σύμφωνα με τους όσους συμμετέχουν ενεργά στο μέλλον του δικτύου, στο να παίρνουν θέσεις και να διατυπώνουν τις απόψεις τους (λανθασμένες ή μη, δεν έχει σημασία, δε γίνεται οι πάντες να συμφωνούν σε όλα).
Ναι.mp wrote:Το θέμα λύθηκε; Πως και από ποιον; Αποφασίζετε και διατάσετε; Δε ρωτάτε κανέναν; Για συνέλθετε λίγο ...undertaker wrote:@mp
Το θέμα έχει λυθεί καθώς από την καινούργια εβδομάδα το φόρουμ θα σηκωθεί σε webhoster επι πληρωμή.
Αν θες για εγκυκλοπαιδικούς λόγους η απο απλή περιέργεια να μάθεις ποιο ήταν το γραφειοκρατικό πρόβλημα (χωρις quote's) θα σου πω οτι περιμέναμε να μας δώσουν ip/dns για έναν server στο cοmputer room.
Δεν είναι απάντηση προς τον korki, είναι ερώτηση προς εμένα.mp wrote:Απαντάω στο φιλαράκο σου όπως μου απαντάει. Δεν είδα να σε ενοχλεί εσένα το Μαλακο-υδης, το porki όμως σε πείραξε, ε;undertaker wrote:Όταν θες να με ρωτήσεις κάτι έτσι το κάνεις? Προσβάλλοντας ένα φίλο μου? Ωραίος ...mp wrote:Ποιο θα είναι το status του hosting όταν ο porki ή άλλος θα σταματήσει να είναι στο πανεπιστήμιο
Για την ερώτηση σου η απάντηση είναι ότι θα γίνει ότι έγινε και οταν έφυγε ο itmy (αν δεν γνωρίζεις οταν έφυγε ο itmy το φορουμ το πηρε αλλος(ΚΟΡΚΙ)).
mp
Νομίζω σε αυτό σε κάλυψε πλήρως ή μερικώς ο Under. Από κάτω μέρος του post του:sfin wrote:Ρε μόνο αντιπαράθεση ρε?Με το forum που είναι και το θέμα τι θα γίνει?Κλείνει 31/12. Θα μας βρει ο νέος χρόνος χωρίς forum..προτείνω να πάμε προσωρινά σ ένα απ τα δωρεάν host μέχρι να μαζευτούν τα χρήματα και ν αποφασιστεί ποιο host θέλουμε ν αγοράσουμε. Επίσης υπάρχει κάποιος που θέλει και μπορεί ν αναλάβει το administration μιας και ο korki αποχωρεί?Επίσης θα οριστούν mods που θ αναλάβουν να "καθαρίσουν" το forum και να το προσέχουν απο μπινελίκια κτλ?
undertaker wrote:@mp
Το θέμα έχει λυθεί καθώς από την καινούργια εβδομάδα το φόρουμ θα σηκωθεί σε webhoster επι πληρωμή.
Αν θες για εγκυκλοπαιδικούς λόγους η απο απλή περιέργεια να μάθεις ποιο ήταν το γραφειοκρατικό πρόβλημα (χωρις quote's) θα σου πω οτι περιμέναμε να μας δώσουν ip/dns για έναν server στο cοmputer room.
Δε ξέρω για τις μέρες θα δείξει η νεκροψία, δε μπορώ να αποφανθώ προκαταβολικά για κάτι του οποίου δε γνωρίζω την έκβαση.sf1n4k1 wrote:Καλά panoulix..ένα πράγμα δεν έχεις μάθει, οτι εδώ μένουμε στα λόγια..εδώ απ το καλοκαίρι δεν είχε λυθεί το prob θα λυθεί σε μια βδομάδα και με τέτοιες αλαγές?ΧΑ!Εδώ θα είσαι και εδώ θα είμαι..αν κατεβάσει 31/12 το forum ο korki υπολόγισε 15-20/1/2008 να ξανασηκωθεί και μάλιστα σε δωρεάν host. Γιατί φράγκο για hosting μη περιμένεις να λάβεις απο πολλούς..και σ αυτούς βάλε και εμένα μέσα.