sf1n4k1 wrote:Υ.Γ Εφόσον έχεις διαφορετική άποψη για την ήδη υπάρχουσα κατάσταση Πάνο και θες να είσαι εσύ ιδιοκτήτης η όποιος..γιατι ΕΝΑΣ θα είναι χωρίς το νομικό πρόσωπο..θα έπρεπε αντί να προσπαθείς να με πείσεις εμένα και όποιονδήποτε άλλο να γυρίσουμε ssid σε PWMN, να προσπαθείς να με πείσεις με έργο και προσφορά που εστερνίζεσαι να γυρίσω τα ssid μου σε pwmn.org πχ!Με ΕΡΓΟ.
Δε προσπαθώ να πείσω κανέναν. Προσπαθώ ακόμα και την τελευταία στιγμή να βρω μια συμβιβαστική λύση για να μην έρθει η διάσπαση. Επιλέγεις τη διάσπαση. Δικαίωμά σου. pwmn.net_XXXX λοιπόν για όσους συμφωνούν με αυτά που βλέπουμε τις τελευταίες μέρες. Όσοι διαφωνούμε θα κάνουμε ότι μας φωτίσει ο Θεός.
@Hwoarang: βλέπεις ποιοι είναι διαλλακτικοί και ποιοι είναι αδιάλλακτοι.
mp
korki: Two posts merged Double posting is forbidden
sf1n4k1 wrote:Η αλλαγή του domain σε χέρια επίσης δεν έγινε προαπαιτούμενο..του host επίσης..είπωθηκε εξ αρχής να φύγει απ το uni...ναι..έφυγε..άρα δεν υπήρχε και λογος γκρίνιας πλυν της ιδιοκτησίας που έτσι κ αλλιώς και στο org θα υφίσταται..άρα όλα για εντυπώσεις μου φαίνονται..και καλώς αντέδρασαν φασιστικά αν θες..δε θα τους πεις τι θα κάνουν με το host τους και το domain τους όπως έκανες παλιά στις ταράτσες μας..και που στην τελική όλους εμάς διαφημίζει..
Έγινε θέμα από τη στιγμή που ξεκαθάρισαν πως το pwmn.net ΔΕΝ είναι η εικόνα του δικτύου αλλά η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ των κ.κ. tweety/korki. Αυτό δεν είχε ειπωθεί ποτέ, είναι εύρημα μετά από την Πέμπτη. Οπότε και τα υπόλοιπα ακολουθούν.
Κουμάντο στην ταράτσα μας κάνει το pwmn.net και οι korki/tweety, αν όλοι έχουμε ssid pwmn.net. Ορίζουν οι δύο την εικόνα του δικτύου. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ.
Μπορείτε να δεχτείτε ένα ssid που να μη παραπέμπει στο ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ site των tweety/korki και να παραμείνει το δίκτυο ενιαίο και ομοιόμορφο, ή να αναγκάσετε τους διαφωνούντες να αλλάξουν ssid και να επέλθει η ρήξη. Σε κάθε περίπτωση το μπαλάκι είναι στα χέρια σας και η ρήξη αν επέλθει σας βαρύνει εξ' ολοκλήρου.
Αν παρουσιάσουμε ένα site/forum που να είναι ελεύθερο και να λειτουργεί δημοκρατικά, με κανόνες και ψηφοφορίες, με κανένα στοιχείο ιδιοκτησίας, δεσμεύεσαι να αλλάξεις ssid σε αυτό;
mp