Δείξε μου τον κώλ0 σου να σου πω π

Χώρος ελεύθερης συζήτησης
Post Reply
User avatar
panoulix
Pentium IV
Posts: 1044
Joined: Thu May 17, 2007 2:53 am
PWMN Wind Node ID: 137
Location: Patra (most of the time)
Contact:

Δείξε μου τον κώλ0 σου να σου πω π

Post by panoulix »

Αν ο Da Vinci ζωγράφιζε σήμερα τον περίφημο έργο του με τη Τζοκόντα...σίγουρα δεν θα ζωγράφιζε το χαμόγελό της αλλά τον κώλ0 της.

Τα γυναικεία οπίσθια στις μέρες μας έχουν πάρει την αξία που τους αρμόζει. Το πλέον θηλυκό γνώρισμα, το στήθος, παρόλη τη βοήθεια της τεχνολογίας και της επιστήμης με την αλματώδη πρόοδο των εμφυτευμάτων εμφανώς χάνει έδαφος στον αγώνα της ανάδειξης της θηλυκότητας.

Image

Και δεν είναι τυχαίο αυτό το γεγονός, καθώς το σχήμα των γυναικείων οπισθίων είναι ένας καθρέφτης του ψυχισμού της γυναίκας που τα κυκλοφορεί.

Καλλιτέχνες, μόδιστροι, ηθοποιοί, τραγουδιάρες, ψυχολόγοι, μάνατζερ, μανάβηδες, πλαστικοί χειρουργοί, πορνό παραγωγοί, δημοσιογράφοι αποδεικνύουν καθημερινά ότι ο γυναικείος κώλ0ς είναι το χαμένο ιερό δισκοπότηρο για τη γυναικεία θηλυκότητα.


Για τον λόγο αυτό, θέλοντας κι εγώ να συνεισφέρω ένα χαλικάκι σε αυτό το θεάρεστο έργο, σας παρουσιάζω τα 6 βασικότερα είδη κώλ0υ και τα μυστικά που κρύβουν αυτοί από πίσω τους!

Image

Φαρδύς: Μπορείτε να πείτε μια γυναίκα κωλ0φαρδη αν παίζει για πρώτη φορά μουντζούρη, ποτέ όμως μην κάνετε το λάθος και το πείτε οποιαδήποτε άλλη στιγμή γιατί κινδυνεύετε. Καμία γυναίκα δεν θέλει φαρδύ κώλ0. Όχι για του λόγους που σκέπτεστε εσείς σεξομανή ανδρικά σοβινιστικά γουρούνια, αλλά γιατί απλά ένας φαρδύς κώλ0ς παραπέμπει σε νοικοκυρά, σε μια γυναίκα ήρεμη, σε μια δούλα και κυρά. Κι ενώ όλες οι κωλ0φαρδες το ξέρουν ότι έτσι είναι...καμία δεν ήταν αρκετά κωλ0φαρδη να γίνει μοντέλο και να κάνει διακοπές στη Μύκονο με γιοτ αλλά αντίθετα να ψήνεται στο νοικιασμένο στη Λούτσα.

Πλακέ: ή αλλιώς άκωλη. Επιστημονικές έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη, πιθανολογούν έντονα ότι η ατροφία του μυός των οπισθίων έχει σαν αποτέλεσμα την περίσσεια ενός ενζύμου το οποίο ευθύνεται για την υπερκινητικότητα και τις ψυχωτικές αντιδράσεις των γυναικών αυτών. Από την άλλη, απλοί παρατηρητές λάτρεις του γυναικείου φύλου, μιλούν για άτυχες γυναίκες των οποίων η έλλειψη κώλ0υ τις ορίζει σεξουαλικά και ερωτικά ανάπηρες και αυτός τις γεμίζει με στρες.

Τουρλωτός: ή αλλιώς πεταχτός. Γυναίκες που φέρουν αυτόν τον κώλ0, στο μεγαλύτερο ποσοστό είναι ξανθές (όχι φυσικές αναγκαστικά), με μικρό στήθος, με 245 λέξεις στο λεξιλόγιό τους και κωλ0φαρδες που είναι ιδιοκτήτες ενός τέτοιου κώλ0υ σύμφωνα με όλες τις άλλες που δεν τον έχουν, μιας και κάτι τέτοιο (στο περίπου) επιτάσσει η μόδα.

Αγορίστικός: Ένας τέτοιος κώλ0ς δείχνει πολύ γυμνασμένος, είναι σφιχτός και με τέλειες καμπύλες χωρίς να είναι υπερμεγέθης. Αν δείτε γυναίκα με τέτοιο κώλ0, ή τραβεστί είναι, ή πειραγμένος από πλαστικό χειρούργο ή βλέπετε χορευτή της κοιλιάς από πίσω.

Keyra: Ο κώλ0ς όνειρο, που δείχνει γυναίκα με πλούσιο ψυχισμό, που ξέρει τι θέλει στη ζωή της. Μάνα, σύζυγος, ερωμένη, φίλη, νοικοκυρά. Όλα σε ένα. Η τέλεια γυναίκα. Σας ορκίζομαι αυτά σκέφτεται ένας άντρας όταν βλέπει τον κώλ0 της Keyra!!!

Καλοκαιρινός: Στην πραγματικότητα ο εν λόγω κώλ0ς δεν αποτελεί από μόνος του ένα ξεχωριστό είδος κώλ0υ σε σχέση με τη φυσιολογία του, αλλά ξεχωρίζει λόγω της εποχικότητάς τους, επειδή συναντιέται μόνο τα καλοκαίρια, και συμπεριλαμβάνει από όλα τα προαναφερόμενα είδη. Σε συνάρτηση με την καλοκαιρινή του περιβολή μπορεί να ενταχθεί στους συντηρητικούς σφιχτόκωλ0υς ή στους ανέμελους τρελοπαιχνιδιάρικους. Να μην μπω σε λεπτομέρειες μας διαβάζουν και μικρά παιδιά.

Image
Your mind is twisted. How can I resist it?

User avatar
TheKeyMaster
486
Posts: 356
Joined: Thu Mar 08, 2007 2:18 pm
PWMN Wind Node ID: 2
Location: Ougk_city

Post by TheKeyMaster »

Ένα άρθρο του κώλ0υ που τα περιέχει όλα!

Post Reply