Η πριγκίπισσα και ο δράκος

Χώρος ελεύθερης συζήτησης
Post Reply
User avatar
panoulix
Pentium IV
Posts: 1044
Joined: Thu May 17, 2007 2:53 am
PWMN Wind Node ID: 137
Location: Patra (most of the time)
Contact:

Η πριγκίπισσα και ο δράκος

Post by panoulix »

Πως θα έσωζε ο κάθε μουσικόφιλος, την πριγκίπισσα από τον κακό Δράκο;

Ιδού...

RnB: O ήρωας σκάει με κιλά χρυσαφικά πάνω του και τέσσερις γκόμενες που κουνουν ρυθμικά τους γοφούς τους. Καθαρίζει τον δράκο με uzzi και πηδάει την πριγκίπισσα.

60's rock: O ήρωας σκάει με μια κιθάρα και τραγουδάει υπέρ του αδερφού δράκου που πολεμάει τον απαρχαιομένο θεσμό της βασιλείας

Σκυλάδικο: Ο ήρωας σκάει παρέα με δύο λουλουδούδες, τραγουδάει τον καημό του στο δράκο που τον λυπάται και τον αφήνει να πάει στον πύργο, όπου και η πριγκίπισσα του κάθεται επειδή τον λυπάται.

Ελληνικό χιπ χοπ: Ο ήρωας με τον κολλητό του παίρνουν τον ηλεκτρικό για να δείρουν τον δράκο. Κάπου στην πορεία διαφωνούν για το ποιος είναι ο πιο τρου και φτιάχνει ο καθένας την δικιά του εταιρεία που έχει το συγκρότημά του και 3-4 φίλους του στα τραγούδια των οποίων βρίζουν τη μουσική του άλλου. Ένας από τους φίλους του ήρωα μαλώνει μαζί του και πάει στην εταιρεία του άλλου, ενώ ένας από τους φίλους του άλλου αποφασίζει να ανοίξει δικιά του εταιρεία. Οι οπαδοί των δύο συγκροτημάτων δέρνονται για το ποιος είναι ο καλύτερος.
Και ο δράκος ακόμα τους περιμένει

Ελληνική ποπ: Ο ήρωας φοράει χρυσαφικά, παλτό σαν προβιά και κρατάει μπαστούνι, παίρνει 3-4 φίλους του (ένας από τους οποίους είναι μαύρος) και σκάει με ένα κάμπριο. Προσπαθεί να μιμηθεί τον RnB ήρωα τόσο αποτυχημένα που ο δράκος πεθαίνει από τα γέλια και η πριγκίπισσα αυτοκτονεί πηδόντας από το παράθυρο για να γλυτώσει τη μαύρη της τη μοίρα.
Ο δίσκος του ήρωα πάντως γίνεται πλατινένιος.

Ατμοσφαιρικό/συμφωνικό metal: Ο ήρωας σκάει με τα πλήκτρα του και διαπραγματεύεται με τον δράκο-ατζέντη της πριγκίπισσας. Η πριγκίπισσα κάνει τα φωνητικά του συγκροτήματος του ήρωα και ο δίσκος τους γίνεται πλατινένιος.
Στη συνέχεια ο δράκος πείθει την πριγκίπισσα να εγκαταλείψει το συγκρότημα και να κάνει σόλο καριέρα, ο δε πρωταγωνιστής ψάχνει να βρει άλλη πριγκίπισσα για τον επόμενο δίσκο.

Deicide: Ο πρωταγωνιστής έχει μπυροκοιλιά και έναν ανάποδο σταυρό στο μέτωπο μόλις δεί το δράκο του πιάνει την κουβέντα...ανακαλύπτει πως και ο δράκος είναι άθεος και πως είναι τελικά δράκαινα...τέλος ο ήρωας τα φτιάχνει με τη δράκαινα και αφήνουν την πριγκίπισσα κλειδωμένη στο κάστρο...

Deicide-2: Ο πρωταγωνιστής έχει δει σε προφητικό όραμα ότι θα πεθάνει στα 33 οπότε μπορεί να είναι όσο **λογοκρισία** θέλει και σιγά μη σώσει την πριγκίπισσα. Εδώ συνεντεύξεις δίνει για το συγκρότημά του σα να κάνει αγκαρία.

Blind guardian: ο πρωταγωνιστής εξημερώνει το δράκο, τον καβαλάει, παίρνει την πριγκίπισσα και πάνε να σώσουνε τον Frodo...

Lordi: ο πρωταγωνιστής πάει στο κάστρο πετώντας με το που βλέπει το δράκο τον αναγνωρίζει ώς το χαμένο αδελφό του, ανεβαίνουν μαζί στο κάστρο και ανακαλύπτουν πως η πριγκίπισσα είναι βαμπιρ (sboing!)

Green day: ο πρωταγωνιστής έχει μαλλί φυσικό καστανό, το είχε βάψει μαύρο αλλά πριν πάει να βρει την πριγκίπισσα το βάφει πλατινέ, μολις φτάσει στο κάστρο δινει στο δράκο να καπνίσει ενα απο τα τσιγάρα του ως ένδειξη φιλίας, ο δράκος μαστουρώνει και πέφτει πάνω στο κάστρο, το γκρεμίζει και σκοτώνει την πριγκίπισσα ο ήρωάς μας φεύγει τραγουδώντας το "wake me up when september ends"

Καραγκούνης: ο πρωταγωνιστής είναι μονίμως χαμογελαστός, φτάνει στο κάστρο τρέχοντας και με μια μπάλα παραμάσχαλα, όταν ο δράκος του σκάσει τη μπάλα πατώντας την πέφτει κάτω και ζητάει πέναλτι από την πριγκίπισσα (το ξέρω, λιγο άσχετο αλλα και παλι...)

Reggae: Ο πρωταγωνιστής είναι έγχρωμος και έχει μαλλιά ράστα τραγουδάει στο δράκο για τις αδικίες της ζωής με χαρούμενο τρόπο και τον πείθει να κάνει επανάσταση στο κατεστημένο των δράκων και να τον βοηθήσει να γλιτώσει την πριγκίπισσα

Ρεμπέτης: Ο πρωταγωνιστής είναι κοντός και έχει μουστάκι, μοναδικό του όπλο είναι ο μπαγλαμάς και έχει αποτέλεσμα αφού χορεύει το δράκο στο ταψί και σώζει την πριγκίπισσα για να τη βάλει να κάνει πιτες και να του πλένει τα σωβρακα...

HEAVY METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει πάνω σε μία Χάρλευ, Σκοτώνει τον δράκο, πίνει μερικές μπύρες και ***** την πριγκίπισσα

GRIND METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει, ουρλιάζει κάτι ακατανόητο για περίπου 2 λεπτα και μετά φέυγει...

EPIC METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει καβάλα σε ένα άσπρο Μονόκερο, αποφεύγει τον δράκο, σώζει την πριγκίπισσα και κάνουν έρωτα μέσα σε ένα μαγικό δάσος

POWER METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει και αρχίζει να χοροπηδάει κοροϊδευτικά γύρο από τον δράκο, ο δράκος νευριασμένος στην προσπάθεια του να πετύχει τον πρωταγωνιστή καίει την πριγκίπισσα, το κάστρο και το διπλανό χωριό, στο τέλος παθαίνει ανακοπή και πεθαίνει. Ο ήρωας φεύγει να βρει άλλες πριγκίπισσες.

THRASH METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει, σκοτώνει τον δράκο και ***** την πριγκίπισσα. Απλά και γρήγορα.

FOLK METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει μαζί με μερικούς φίλους του παίζοντας ακορντεόν, βιολιά, φλάουτα και πολλά ακόμα παράξενα όργανα, ο δράκος αποκοιμάται (απο όλο αυτό τον χoρό). Ο πρωταγωνιστής φεύγει χωρίς την πριγκίπισσα

VIKING METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει πάνω σε ένα πολεμικό καράβι, σκοτώνει τον δράκο με το τρομερό του πέλεκυ, τον ψήνει και τον τρώει πίνοντας κρασί από τον κρανίο του, βιάζει την πριγκίπισσα μέχρι θανάτου, λαφυραγωγεί το κάστρο και το καίει πριν φύγει.

DEATH METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει, σκοτώνει τον δράκο, ***** την πριγκίπισσα, την σκοτώνει και φεύγει.

BLACK METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει τα μεσάνυχτα, σκοτώνει τον δράκο και τον παλουκώνει μπροστά από το κάστρο... μετά σοδομίζει την πριγκίπισσα και πίνει το αίμα της σε μια ιεροτελεστία πριν την σκοτώσει... υστερα ανασκολοπίζει την ξεπαρθενεμένη πριγκίπισσα.

GORE METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει, σκοτώνει τον δράκο και σκορπίζει τα εντόσθια του μπροστά από το κάστρο, ***** την πριγκίπισσα και την σκοτώνει... μετά ***** το νεκρό κορμί, ανοίγει την κοιλιά και τρώει τα έντερα της, ***** το πτώμα για τρίτη φορά, το καίει και μετά ***** ότι έχει απομείνει για μία τελευταία φορά.

DOOM METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει, βλέπει το μέγεθος του δράκου και σκέφτεται ότι δεν θα τον νικήσει ποτέ, παθαίνει κατάθλιψη και αυτοκτονεί. Ο δράκος τρώει το πτώμα και την πριγκίπισσα... και είμαστε όλοι καταδικασμένοι

PROGRESSIVE METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει με το όργανο της επιλογής του και παίζει ένα απίστευτο σόλο για 26 λεπτά, ο δράκος αυτοκτονεί από βαρεμάρα. Ο πρωταγωνιστής πάει στο δωμάτιο της πριγκίπισσας, αλλάζει όργανο και της παίζει ακόμα ένα solo με όλες τις τεχνικές που έμαθε τον τελευταίο χρόνο... η πριγκίπισσα αποδρά και τώρα ψάχνει τον Heavy Metal πρωταγωνιστή.

GLAM METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει, ο δράκος γελάει με την εμφάνιση του και τον αφήνει να περάσει. Ο πρωταγωνιστής κλέβει το μακιγιάζ της πριγκίπισσας και προσπαθεί να βάψει το κάστρο με ένα πανέμορφο λιλά χρώμα.

INDUSTRIAL METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει φορώντας ένα λαδωμένο παλτό, κάνει χυδαίες χειρονομίες στον δράκο και συνοδεύεται έξω από την χώρα των θαυμάτων από τους φρουρούς ασφαλείας.

CHRISTIAN METAL: Ο Πρωταγωνιστής περνάει καθώς γυρνάει από την εκκλησία και τραγουδάει μία μελιστάλακτη μπαλάντα στον δράκο για το πόσο τον αγαπάει ο Ιησούς και ότι ο δράκος πρέπει να γυρίσει σε αυτόν. Ο Δράκος αλλαξοπιστεί αμέσως και πάει να εξομολογηθεί. Όταν η πριγκίπισσα προσπαθεί να "ευχαριστήσει" τον ήρωα της απαντάει ότι δεν κάνει σεξ πριν τον γάμο.

TECH METAL: Ο Πρωταγωνιστής παίζει ένα ολόκληρο τονικό riff αλλάζοντας ανάμεσα στα 11/16 και 13/16 με το αριστερό του χέρι καθώς χτυπάει μία αυξανόμενη χρωματική σειρά με το δεξί. Ο Δράκος παθαίνει ένα μαζικό εγκεφαλικό ανεύρυσμα και πεθαίνει. Η πριγκίπισσα πάει σε μουσική σχολή για να καταλάβει τι στο διάολο έπαιζε ο πρωταγωνιστής.

SPEED METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει με απίστευτη ταχύτητα, φρενάρει απότομα και καρφώνεται πάνω στον τοίχο του κάστρου, ο δράκος πεθαίνει απο τα γέλια.

ΚretanMetal: Ο πρωταγωνιστής φτάνει στο κάστρο, γ***αει τον δράκο, μπαίνει στο κάστρο απ' το παράθυρο γ*** την νύφη και την κλέβει..
Your mind is twisted. How can I resist it?

Post Reply