How to kill a website with one email

Χώρος ελεύθερης συζήτησης
Post Reply
User avatar
undertaker
Intel 80286
Posts: 94
Joined: Wed Mar 07, 2007 11:56 pm
PWMN Wind Node ID: 0
Location: not found
Contact:

How to kill a website with one email

Post by undertaker »

Δεν είναι αστείο ουτε αναφέρεται σε κάποια hackia, και είναι πραγματικότητα.
H ιστορία ξεκινάει όταν η ολλανδική οργάνωση Bits of Freedom, αποφάσισε να κάνει μια έρευνα για να διαπιστώσει πως θα αντιδρουσανε ορισμένοι ISP σε ατεκμηρίωτες και αβάσιμες κατηγορίες νομικης φυσεως εναντια σε κάποιο site.
Αφού κάνανε signed up με 10 ολλανδικούς ISP σηκώσανε και 10 όμοια site που είχανε ένα κείμενο του ολλανδού συγγραφέα Multatuli που γραφτηκε το 1871. Ο Multatuli πέθανε το 1887 και τα έργα του ανοίκουν στο public domain(δηλαδη δεν ειναι copyrighted), κατι που το αναφερανε και στο site.
Μετα η οργάνωση αυτη έστειλε ενα mail στους ISP ως "E.D. Dekkers society" λέγοντας οτι ειναι οι νόμικοι εκπρόσωποι που έχουν τα copyright για τα εργα του συγγραφέα, και απαιτούσαν να κατέβουν τα site. Να προσθέσω οτι το mail to εστειλαν απο εναν απλο hotmail account.
Το αποτέλεσμα? 7 απο τους 10 providers αφαίρεσαν το περιεχόμενο του site.Σε 3 περιπτώσεις αυτο έγινε μεσα σε 24 ώρες.Ο χειρότερος απο τους 10 εστείλε και απαντηση με όλα τα προσωπικα στοιχεία του πελατη στο hotmail της εικονικης εταιρίας!

It only takes a Hotmail account to bring a website down and freedom of speech stands no chance against Texan-style private ISP justice,"....
link to full story:
http://www.theregister.co.uk/2004/10/14 ... own_study/
live fast, die young
and resurrect in 3 days.

Do not upset me, I will kill again...

Post Reply